Redactia.ro
Home » TV » Vulpița și Viorel revin pe TV? Soții Stegaru au fugit din Blăgești

Vulpița și Viorel revin pe TV? Soții Stegaru au fugit din Blăgești

Vulpița și Viorel au fugit de acasă. Soții Stegaru vor să redevină vedete și se întorc în București. 

Soții Stegaru au fugit de acasă

 

După ce au părăsit Capitala de câteva luni și s-au întors la viața normală din Blăgești, Viorel și Veronica Stegaru au fugit din satul natal și își doresc să redevină vedete.

Veronica și Viorel au reușit să intre în atenția publicului prin participarea la emisiunea ”Acces Direct”. Cele două personaje și-au expus viața personală pe micile ecrane cu povestea care a căpătat numeroase turnuri în cadrul emisiunii. Cei doi soți au avut parte în cele opt luni în care au stat în Capitală de întâmplări care le-au dat schimbat complet viața.

Deși Mirela Vaida a anunțat în urmă cu câteva luni că telenovela Vulpița-Viorel s-a încheiat, cei doi soți nu se dau bătuți vor să revină la faima din Capitală. Deși este însărcinată cu al doilea copil, Vulpița nu a ezitat și a fugit împreună cu soțul ei spre Capitală.

Anunțul întoarcerii pe micile ecrane a fost făcut de Viorel pe pagina sa de socializare. Acesta a confirmat faptul că au fugit de acasă. Telespectatorii îi vor putea urmări din noi pe cei doi soți de luni  la Acces Direct. ”Da dragi noștri. Este adevărat că am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”, a scris Viorel pe contul personal de Instagram.

Vulpița a povestit că a făcut acest lucru pentru a avea parte de liniște.Soții Stegaru s-au distrat de minune în timpul pe care l-au petrecut în Capitală. Cei doi soți s-au bucurat de atența fanilor și  a telespectatorilor. Mai mult, cei doi s-au lansat și în muzică.

 

Cum au reacționat internauții

 

Internauții nu au fost impresionați de vestea venirii celor doi înapoi în Capitală și au părut indignați de întoarcerea lor pe micile ecrane. “Vin gunoaiele societății!”, “Mi-a fost foarte dor de voi”, “Ce dracu ne interesează prostiile voastre, să mai cerșiti niște bani, puturoșilor! Nu vă este rușine, sunt oameni mul mai amărâți ca voi”, au fost câteva dintre comentariile pe care Viorel le-a primit pe pagina de Instagram. ,,De abia astept sa mai stați inca 9 luni😂😂😂”, a comentat un fan.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: