Redactia.ro
Home » Monden » După ce a anunțat că este însărcinată, Vulpița surprinde din nou! Este tot mai fericită

După ce a anunțat că este însărcinată, Vulpița surprinde din nou! Este tot mai fericită

Chiar dacă a plecat de la Acces Direct, Vulpița ține în continuare legătura cu susținătorii ei pe rețelele sociale. Veronica Stegaru a apărut într-o ipostază inedită pe Instagram, după ce în urmă cu câteva zile a anunțat că este a doua oară însărcinată.

Prima apariție a Vulpiței după ce a anunțat că este însărcinată

După ce în urmă cu câteva zile Vulpița a anunțat că este a doua oară însărcinată, fosta vedetă de la Acces Direct surprinde din nou. De curând, a apărut într-o nouă ipostază pe Instagram. Mai exact, a apărut într-un filmuleț în care defila fericită într-o rochie neagră. Burtica nu i se vedea, semn că nu are foarte multe luni de sarcină.

Vulpița a defilat mai ceva ca pe podiumurile de modă! Cu privirea ațintită spre cameră, Veronica Stegaru părea degajată și fericită. Viața la țară pare să-i priască din nou!

Vulpița și Viorel, pregătiți să devină iar părinți

Dacă în urmă cu câteva luni, Viorel a dat din casă, dar Vulpița nega spusele lui, iată că, joi seară, chiar aceasta a făcut marele anunț. Veronica a confirmat pe Instagram că este gravidă pentru a doua oară: ”DA! Sunt însărcinată și suntem foarte Fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje!❤️❤️❤️”  a scris ea.

Viorel a dat-o de gol pe Vulpița

În luna iulie,Viorel și Vulpița se aflau în izolare la domiciliu, în București, după ce s-au infectat cu coronavirus, timp în care nu au mai fost în platoul emisiunii. Soțul Vulpiței a făcut confesiuni neașteptate în fața fanilor pe internet. Viorel a declarat public că urmează un bebe în familia lor. Dar, mulți nu l-au crezut, se credea că a făcut această afirmație pentru a apărea în continuarea la TV.  Totodată, Vulpița evita oarecum să recunoască atunci.

„O să fie și o surpriză pentru telespectatori. O să vină și un… bebe”, a spus Viorel, spre uimirea tuturor, chiar și a Veronicăi, care i-a dat imediatr replica:”Nu!”.

”Ba da, nu se știe. Pe timp de izolare m-am gândit și la un bebe”, a zis Viorel Stegaru către soția lui.

Deși nu este tocmai mamă-model, având o fetiță de doi ani lăsată în grija bunicilor la Vaslui, Vulpița s-a arătat fascinată de ideea soțului. Veronica l-a întrebat pe Viorel cum îl va numi pe bebeluș, iar soțul a răspuns hotărât imediat.

”O să-l cheme… ”Izoleta”, a răspuns Viorel cu zâmbetul pe buze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: