Redactia.ro
Home » TV » Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube

Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube

Veronica Stegaru

Veronica și Viorel Stegaru au ținut românii cu sufletul la gură timp de mai multe luni, în care cei de la „Acces Direct” le-au prezentat povestea. Dacă înainte erau foarte săraci și trăiau de pe o zi pe alta, în urma aparițiilor televizate, soții Stegaru s-au îmbogățit și au uitat complet de zilele grele din viața lor.

Ce avere a strâns Veronica Vulpița în șase luni la televizor

Veronica Vulpița și soțul ei au uitat de sărăcie după ce au participat la emisiunea „Acces Direct”. Aceștia au fost timp de șase luni constat la TV, în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida. Pentru fiecare apariție, cei doi primeau câte 100 de euro. Într-o lună, cei doi soți aveau un venit de la „Acces Direct” de circa 2.000 de euro.

Mai mult, odată cu celebritatea sa, Veronica Stegaru a vrut să se lanseze și în muzică. Astfel, aceasta a lansat o piesă alături de Axinte din „Vacanța Mare”, dar și de Raffaelo. Pentru fiecare milion de vizualizări ale pieselor, Veronica mai primea câte 2.000 de euro. Medloia are acum 12 milioane de vizualizări.

Câți bani au făcut Viorel și Veronica Stegaru la Acces Direct

La fel, și Viorel Stegaru a lansat o piesă alături de Maria Constantin, dar aceasta are mai puțin vizualizări, aproape șase milioane.

Emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 a fost amendată în mod repetat pentru episoadele cu Veronica și Viorel Stegaru, iar cea mai mare amendă care a fost primită a fost de 100.000 de lei. Acum, cei doi s-au întors în satul natal, în Blăgești și au revenit la viața lor normală.

„Pentru încălcarea legii în mod grav şi repetat (multiple articole privind protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane), în emisiunile Acces Direct din perioada 13.01-6.02, şi ţinând cont de antecedentele numeroase, am propus sancţionarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei (maximul pentru articolele din cod invocate). Amenda a trecut cu 9 voturi (unanimitate)”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: