Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița, însărcinată! Viorel a făcut anunțul în direct la TV

Vulpița, însărcinată! Viorel a făcut anunțul în direct la TV

GALERIE FOTO (2)

Vulpița a făcut anunțul soc cu privire la următoarea etapă din viața ei. Se pare că protagonista telenovelei de la Access Direct este însărcinată. Marele anunț a fost făcut în direct chiar de către tatăl copilului, Viorel.

Dacă până de curând membrii CNA sancționau emisiunea Access Direct din cauza cuplului controversat format din Vulpița și Viorel, astăzi lucrurile au luat o întorsătură incredibilă. Vulpița este însărcinată, semn că emisiunea va avea parte de cel puțin 9 luni de telenovela.

Cuplul Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești, județul Vaslui lovește din nou! Audiența Access Direct este de data aceasta garantată de cel mai controversat cuplu de la țară, care a anunțat că așteaptă un copil. Viorel, autorul copilului dar și al anunțului, și-a luat inima în dinți și a dorit să intre în direct la emisiunea care l-a făcut vedetă în întreaga Românie. Acesta a declarat, plin de emoții și trăiri intense, că soția sa iubită este însărcinată într-o lună și jumătate. Viorel a anunțat și că dacă este băiat se va numi Radu, iar dacă e fetiță se va numi Doinița Mirela.

În plus, marele anunț nu a fost făcut și pe rețelele de socializare, așa cum s-ar fi așteptat fanii, semn că Viorel și Vulpița au rămas fideli emisiunii care i-a scos din anonimat.

De ce a fost interzisă Vulpița la Access Direct

Telenovela creată de Vulpița și Viorel Stegaru, cu ajutorul oferit de emisiunea Acces Direct nu a mai fost pe placul Consiliului National al Audiovizualului care a impus repetate amenzi celor de la Antena 1, în speranța că exploatarea acestora pe micul ecran va lua sfârșit. În cele din urmă, cuplul a fost trimis acasă la Blăgesti. “Vino înapoi, ție nu ți-e dor de viața acces direct. Erai un algocalmin pentru toată România”, ”Eșți frumoasă că o stele, tu mi-ai rupt inima-n doi, toate sufletele mele bate pentru tu și noi”, ”Vulpy, vino înapoi la acces, că mi-e dor de tineee”, sunt mesajele transmise de fani Vulpiței, însărcinată acum într-o lună și jumătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: