Redactia.ro
Home » Monden » Reacția uluitoare a lui Teo Trandafir după ce s-a vehiculat că Monica Bîrlădeanu se căsătorește cu Valeriu Gheorghiță: „E frumos, deștept”

Reacția uluitoare a lui Teo Trandafir după ce s-a vehiculat că Monica Bîrlădeanu se căsătorește cu Valeriu Gheorghiță: „E frumos, deștept”

Teo Trandafir a făcut declarații incredibile, după ce în presă s-a zvonit că Monica Bîrlădeanu se căsătorește cu medicul Valeriu Gheorghiță. Evenimentul ar urma să aibă loc în toamna acestui an. Ce a precizat prezentatoarea tv?

Ce spune Teo Trandafir despre căsătoria Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Se speculează că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc în toamna acestui an, pe 5 octombrie 2024. Cea care i-a dat de gol a fost chiar Dana Budeanu: „Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță se căsătoresc pe 5 octombrie. Pup! Pa”, a scris ea pe Instagram.

Se pare că Valeriu Gheorghiță are destul de multe admiratoare, după ce s-a cuplat cu actrița Monica Bîrlădeanu. Ilinca Vandici și Teo Trandafir au declarat în cadrul unei emisiuni că l-au cunoscut pe celebrul doctor și că le-a lăsat o impresie bună.

Teo Trandafir a recunoscut că nu e prietenă cu Monica, dar pe Valeriu Gheorghiță l-a cunoscut în urmă cu ceva timp: „Păi de ce crezi că l-a ales pe domnul Valeriu Gheorghiță? Eu l-am cunoscut pe domnul Valeriu Gheorghiță! Eu l-am cunoscut pe el la televizor și mi-a făcut o impresie absolut fantastică.

Mi s-a părut frumos, deștept, în ciuda faptului că avea emoții că era cu doamna Teo care smulge capetele invitaților, ceva rău, s-a descurcat minunat si era intr-un moment dificil cu pandemia, cu vaccinarea, a știut sa gestioneze absolut minunat. Acum dacă l-a luat Monica…”, a spus Teo Trandafir.

„Este femeie absolut exceptionala din toate punctele de vedere cu o gândire foarte sanatoasă”, a adăugat și Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Vor face nuntă în toamnă

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși împreună, prima dată, într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria, în 2023.  Ulterior, actrița a confirmat relația cu medicul și a subliniat faptul că acesta este necăsătorit. Acum, cei doi urmează să treacă la următorul pas în relație.

Se căsătoresc în toamna acestui an. Evenimentul ar urma să aibă loc în data de 5 octombrie 2024, iar nași le vor doi prieteni apropiați. Nunta se va desfășura la Palatul Snagov, într-un cadru de vis. Până acum, cei doi nu au făcut declarații despre nuntă, dar nici n-au infirmat zvonurile care circulă pe internet.

Și-au ținut relația ascunsă

Povestea de iubire dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a atras atenția publicului încă de la început, mai ales datorită discreției cu care cei doi și-au trăit povestea de dragoste. Monica, o vedetă de televiziune apreciată, și Valeriu, un medic respectat, au preferat să își protejeze relația de curiozitatea publicului și a presei. Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut publicului larg în timpul pandemiei, fiind una dintre figurile centrale în campania de vaccinare din România.

Modul în care a gestionat comunicarea și crizele de sănătate publică i-au adus respectul și aprecierea multor oameni, inclusiv pe cel al lui Teo Trandafir. Monica Bîrlădeanu, cunoscută pentru discreția ei în ceea ce privește viața personală, a reușit să își mențină relația cu Valeriu departe de ochii curioșilor pentru o bună perioadă de timp. Cu toate acestea, relația lor a ieșit la iveală anul trecut, iar cuplul a primit numeroase mesaje de susținere și felicitări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: