Redactia.ro
Home » Știri » Reacția lui Teo Trandafir la vestea că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc. Ce a putut să spună prezentatoarea TV

Reacția lui Teo Trandafir la vestea că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc. Ce a putut să spună prezentatoarea TV

Teo Trandafir

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță urmează să facă pasul cel mare în toamna acestui an, iar vestea nunții lor a devenit un subiect de interes pentru mulți. Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre acest subiect în emisiunile lor, având numai cuvinte de laudă la adresa cuplului. 

Teo Trandafir a rămas impresionată de comportamentul lui Valeriu Gheorghiță, mai ales de modul în care acesta a gestionat pandemia. Ea a relatat o întâlnire avută cu medicul în timpul unei intervenții televizate, unde acesta a reușit să se descurce admirabil, în ciuda emoțiilor evidente.

Ce a spus Teo Trandafir despre Valeriu Gheorghiță

„Păi de ce crezi că l-a ales pe domnul Valeriu Gheorghiță? Eu l-am cunoscut pe domnul Valeriu Gheorghiță! Eu l-am cunoscut pe el la televizor și mi-a făcut o impresie absolut fantastică.

Mi s-a părut frumos, deștept, în ciuda faptului că avea emoții că era cu doamna Teo care smulge capetele invitaților, ceva rău, s-a descurcat minunat. Era într-un moment cu pandemia, cu vaccinarea, toată lumea sărea atunci, dar el a știut să gestioneze absolut minunat și am rămas așa…vezi, dacă acum l-a luat Monica. (…) De cât timp sunt ei doi împreună?”, a spus Teo Trandafir, în emisiunea ei.

Ilinca Vandici despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Ilinca Vandici, prezentatoarea de la Kanal D, a recunoscut că nu știa de relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță la început. Ea a subliniat că Monica a dorit să-și păstreze relația departe de ochii publicului, ceea ce este perfect normal.

„Cred că de vreun an de zile. Știu că chiar la început nu știam nimeni despre relația lor, ceea ce mi se părea și normal, și au fost surprinși undeva în străinătate de paparazzi, în Bulgaria, și toată lumea vai. La momentul respectiv nu se știa nici despre el că aer fi divorțat sau nu și au pus în cârca Monicăi totul.

Atunci Monica a ieșit public și a declarat că omul este liber și nu are nicio obligație față de nimeni, drept urmare pot să aibă o relație sănătoasă. Doar că Monica nu își dorește să aibă o relație publică, dar nu la modul în care să se ascundă, ci la modul în care nu e treaba nimănui ce se întâmplă acolo. (…)”, a continuat Ilinca Vandici.

„Deci casă de piatră, dragilor! Să fiți fericiți, să construiți relația asta frumoasă, să vă bucurați de ea, să o trăiți!”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

Povestea de dragoste dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a atras atenția publicului încă de la început, mai ales datorită discreției cu care cei doi și-au trăit povestea de dragoste. Monica, o vedetă de televiziune apreciată, și Valeriu, un medic respectat, au preferat să își protejeze relația de curiozitatea publicului și a presei.

Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut publicului larg în timpul pandemiei, fiind una dintre figurile centrale în campania de vaccinare din România. Modul în care a gestionat comunicarea și crizele de sănătate publică i-au adus respectul și aprecierea multor oameni, inclusiv pe cel al lui Teo Trandafir.

Monica Bîrlădeanu, cunoscută pentru discreția ei în ceea ce privește viața personală, a reușit să își mențină relația cu Valeriu departe de ochii curioșilor pentru o bună perioadă de timp. Cu toate acestea, relația lor a ieșit la iveală, iar cuplul a primit numeroase mesaje de susținere și felicitări.

Cu nunta planificată pentru această toamnă, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc să înceapă un nou capitol în viața lor. Prietenii și colegii lor din showbiz le-au urat tot binele din lume, iar fanii așteaptă cu nerăbdare marele eveniment.

Relația dintre Monica și Valeriu este un exemplu de cum două persoane din domenii diferite pot găsi fericirea împreună. În ciuda dificultăților și a atenției publice, ei au reușit să construiască o legătură puternică bazată pe respect și încredere reciprocă. Această poveste de dragoste este o dovadă că, indiferent de provocările vieții, dragostea adevărată poate triumfa întotdeauna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: