Redactia.ro
Home » Știri » Reacția unei tinere care se plânge de locul de muncă, virală pe TikTok: „Când ies de la muncă afară e beznă”

Reacția unei tinere care se plânge de locul de muncă, virală pe TikTok: „Când ies de la muncă afară e beznă”

O tânără din SUA este nemulțumită de viața de adult

O tânără proaspăt absolvită de facultate, reprezentantă a Generației Z, a împărtășit recent pe platforma TikTok experiența sa provocatoare după ce s-a angajat în primul său job cu program full-time de 8 ore pe zi în domeniul marketingului.

Cu un program de lucru stabil, de la 9:00 la ora 17:00, tânăra americană a exprimat pe această rețea socială o sinceritate copleșitoare, evidențiind dezamăgirea uriașă pe care o simte. Reacția sa a devenit virală.

Americanca a fost lovită de realitatea „cruntă” a vieții de adult

O tânără din Statele Unite ale Americii, mai precis din New Jersey, se confruntă cu o dezamăgire profundă față de tranziția la viața de adult. Absolventă proaspătă a facultății, această americancă a fost recent lovită de realitatea „cruntă” pe care o presupune maturizarea. Experiența ei inaugurală în lumea muncii a fost marcată de angajarea la primul ei job full-time în domeniul marketingului, un pas care, în ciuda entuziasmului inițial, a adus la suprafață provocările și presiunile specifice responsabilităților de adult.

După cinci luni de eforturi susținute, în care a aplicat la sute de joburi și a trimis CV-uri, Brielle a ales să-și împărtășească povestea de luptă într-o postare pe TikTok. În cadrul acestei confesiuni virtuale, ea și-a exprimat frustrarea și nemulțumirea față de programul de la noul ei loc de muncă, care implică 8 ore de muncă zilnic, începând cu ora 9:00 și până la 17:00.

”Nu vreau să mă plâng de job în sine, dar programul de la 9 la 5 în general este pur si simplu nebunesc. Plec de acasă și ajung la tren la ora 7:30 dimineața, iar înapoi ajung cel mai devreme la 18:15. Nu-mi mai rămâne timp de nimic. Vreau să mă spăl, vreau să mănânc și să dorm. Nu am energie să gătesc, nici să fac sport. Sunt supărată, Doamne… Știu că puteam să am un program și mai lung, dar chiar și așa, când ies de la muncă afară e beznă”, a dezvăluit tânăra pe TikTok, potrivit Cancan.ro.

@catchupnews Earlier Brielle hit back at haters, saying that Gen-Z works just as hard as the generation before them, with lower salaries and higher costs of living #catchupnews #genz #work9to5 ♬ original sound – CatchUp

Ce mărturisire a făcut tânăra nemulțumită de job-ul ei

În ciuda provocărilor sale, Brielle manifestă o conștientizare a faptului că situația ei nu se clasează printre cele mai dificile, recunoscând totuși că ar fi preferat să lucreze de acasă. Postarea ei sinceră s-a răspândit rapid pe platforma TikTok, atrăgând atenția a peste 1,5 milioane de vizualizări și numeroase reacții din partea internauților.

Într-un mod surprinzător, mulți dintre aceștia au exprimat empatie și înțelegere pentru „drama” pe care o traversează Brielle, subliniind astfel solidaritatea din comunitatea online în fața provocărilor și schimbărilor de la locul de muncă în era actuală.

”Te înțeleg perfect! Cinci zile de muncă şi doar două libere se simt ca un Infern, sincer” / „Cei din Generaţia Z au nevoie să ajungă în poziţii de conducere şi să pună în practică săptămâna de patru zile de muncă” / „40 de ore de muncă pe săptămână sunt posibile doar dacă altcineva are grijă de casă”/ „Viaţa de adult”/ „Poţi oricând să-ţi dai demisia şi să începi serviciul militar”/ „Imaginează-ţi dacă aveai şi copii!”, au fost unele dintre comentariile preluate de sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: