Redactia.ro
Home » Știri » Reacția unui fiu care și-a îmbrățișat mama după 177 de ore de la cutremur. Nu mai avea speranța că femeia care i-a dat viață mai trăiește

Reacția unui fiu care și-a îmbrățișat mama după 177 de ore de la cutremur. Nu mai avea speranța că femeia care i-a dat viață mai trăiește

GALERIE FOTO (5)

Reacția unui fiu care și-a îmbrățișat mama după 177 de ore de la cutremur. Nu mai avea speranța că femeia care i-a dat viață mai trăiește. Iată imaginile din infern!

Reacția unui fiu care și-a îmbrățișat mama după 177 de ore de la cutremur

Mama acestui bărbat a supraviețui sub tone de beton! Acesta a urlat de fericire să vadă că femeia care i-a dat viață mai trăiește

Imaginea acestui fiu care nu își poate ascunde șocul și încântarea după ce salvatorii i-au găsit mama vie sub dărâmături este un nou simbol al speranței pentru victimele cutremurului turco-sirian.

În momentele în care speranța scade și timpul pentru a supraviețui sub dărâmături a expirat, găsirea celor vii echivalează cu un miracol. Bărbatul a cărui mamă a fost salvată după 177 de ore sub dărâmături știe acest lucru.

Fiul lui Serapa Donmez, femeia care a supraviețuit sub tone de beton în Hatay timp de 177 de ore, a putut doar să urle și să sară de bucurie atunci când a fost găsită femeia care i-a dat viață, iar reacția sa a fost surprinsă într-una dintre noile fotografii uimitoare făcute în Turcia.

Sursa foto: dnevnik.hr, Profimedia

 

Bilanțul victimelor a depășit 35.000 de morți

A trecut o săptămână de când două cutremure masive cu magnitudinea de peste 7,8 grade au lovit sudul Turciei și nord-vestul Siriei.

Bilanțul victimelor care a depășit acum 35.000 de morți  continuă să crească, iar ajutorul internațional abia începe să ajungă în zonele care au cea mai mare nevoie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: