Redactia.ro
Home » Știri » Reacția unui părinte adoptiv când fiica de 6 ani imploră dragoste veșnică! Te va emoționa până la lacrimi FOTO

Reacția unui părinte adoptiv când fiica de 6 ani imploră dragoste veșnică! Te va emoționa până la lacrimi FOTO

GALERIE FOTO (3) Reacția unui părinte adoptiv când fiica de 6 ani imploră dragoste veșnică! Te va emoționa până la lacrimi FOTO

Imaginea unui părinte adoptiv, emoționat până la lacrimi. Fiica de 6 ani imploră dragoste veșnică. Iată detaliile!

Un părinte adoptiv, emoționat până la lacrimi

Un părinte adoptiv a lăsat utilizatorii rețelelor de socializare „în lacrimi” și cu inima frântă după ce a împărtășit biletul scris de mână pe care copilul său adoptiv de șase ani i l-a înmânat din senin

Nu este niciun secret că copiii fac adesea cele mai dulci lucruri, iar o fetiță tocmai a frânt colectiv inimile a mii de oameni din întreaga lume cu un singur gest.

Fetița de șase ani, fără nume, a devenit virală pe Reddit, după ce părintele ei adoptiv a împărtășit o privire asupra unui bilet scris de mână pe care i l-a dat.

Fiica de 6 ani imploră dragoste veșnică

Biletul în sine este scris în creion pe o bucată mică și rotundă de hârtie și spune pur și simplu: „Plez luve me”, „te rog să mă iubești”, în traducere.

„Fetița mea pe care am luat-o în grijă are 6 ani și tocmai mi-a dat acest bilet”, a început bărbatul mesajul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Sursa foto: mirror.co.uk

Nu a durat mult și oameni din întreaga lume au reacționat imediat, emoționați fiind de gestul micuței, felicitându-l pe tată pentru binele făcut de a o adopta pe fetiță.

Sursa foto: elements.envato.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: