Redactia.ro
Home » Monden » Reacție aspră pentru Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan l-a articulat după ce a vorbit despre căsnicia lor la emisiunea lui Denise Rifai: „Se cațără pe spatele și pe numele meu” 

Reacție aspră pentru Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan l-a articulat după ce a vorbit despre căsnicia lor la emisiunea lui Denise Rifai: „Se cațără pe spatele și pe numele meu” 

După ce a fost invitat la emisiunea trustului Kanal de, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a făcut furori în mediul online.  Acesta a discutat despre relația cu Anamaria Prodan, dezvăluind faptul că s-au despărțit cu mult timp înainte să-și dorească divorțul și a explicat exact care au fost motivele pentru care s-au despărțit. Impresara nu s-a lăsat mai prejos și l-a articulat imediat prin intermediul presei.

Reacție aspră pentru Laurențiu Reghecampf

După ce Reghecampf a vorbit despre căsnicia cu Anamaria Prodan la emisiunea lui Denise Rifai, aceasta l-a atacat cu replici dure. 

Impresara a fost contactată de cei de la „Viva!” Care i-au solicitat punctul de vedere asupra afirmațiilor pe care le-a făcut în mod public fostul ei partener de viață. Totuși vedeta a precizat că nu a urmărit emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” la care a fost invitat Laurențiu Reghecampf

„Nu vreau sa comentez, căci nu am văzut emisiunea și nu mă interesează ce zice Reghe. Se cațără pe spatele meu și pe numele meu. Altfel despre ce să vorbească? Antrenor de fotbal la toate emisiunile mondene. (n.r. râde) Înțelegeți cum a ajus? Ședințe foto copy paste. Emisiuni mondene. Poate că din banii aia trăiește. De la TV’, a declarat, Anamaria Prodan.

Ce a hotărât impresara

Cum Reghe a făcut vâlvă cu declarațiile publice despre despărțirea de Anamaria Prodan, acum  impresara a luat o nouă hotărâre în ceea ce-l privește pe fostul partner de viață.

„Am hotărât cu familia să-l ignoram. Când o să-și revină, o să ne mândrim cu el din nou. Asta îi și dorim! Să se ridice și să-și facă ordine în viață și să-și recapete demnitatea! Eu mă pregătesc pentru turneul național EU SUNT VOI’. Îmi e dor să vorbesc, să fiu liberă, să ajut pe toată lumea să înțeleagă esența vieții, să aibă demnitate, mândrie. Să înțeleagă că orice se poate face pe lumea asta dar numai cu capul sus și cu demnitate!’, a mai declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: