Redactia.ro
Home » Monden » Reacții dure la adresa lui Mihai Bobone după momentul lui Alexandru Pârgaru: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet”

Reacții dure la adresa lui Mihai Bobone după momentul lui Alexandru Pârgaru: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet”

Reacții dure la adresa lui Mihai Bobone după momentul lui Alexandru Pârgaru

Reacții dure la adresa lui Mihai Bobone după momentul lui Alexandru Pârgaru. Românii au Talent, sezonul 12, a avut premiera săptămâna trecută, iar fanii emisiunii l-au criticat dur pe Mihai Bobonete, noul jurat. Telespectatorii s-au declarat nemulțumiti de atitudinea pe care juratul a avut-o față de concurentul Alexandru Pârgaru, care a prezentat un număr de purificare spirituală.

Reacții dure la adresa lui Mihai Bobone după momentul lui Alexandru Pârgaru: „Cât de negru poate să fie cineva la suflet”

Alexandru Pârgaru s-a numărat printre concurenții primei ediții, România au talent, sezonul 12. Tânărul a încercat să îl purifice spiritual pe Mihai Bobonete, care a primit multe critici din partea telespectatorilor, dar și din partea a doi psihologi. Actorul de comedie a fost surprins de atitudinea concurentului, care încerca să facă o demonstrație de spiritualitate și purificare a energiilor în fața a mii de oameni. Bobonete a fost confuz și a încercat să facă câteva glume, dar momentul a fost mult prea serios pentru umor. La sfârșitul reprezentanției lui Alexandru, Mihai Bobonete a spus că la un show precum Românii au talent, concurentii ar trebui să vină cu un număr interactiv.Psihologul Codruța Ciurlea, susținută de colega ei, Adriana Petrescu că a trimis o scrisoare la CNA, spunând că atitudinea lui Bobonete a fost una dezolantă. „Astfel de momente nu ar trebui să fie la televizor. Cât de negru poate să fie cineva la suflet să expună un om special, care iese din tipare, judecăţilor de valoare?!„, a spus specialista.

De asemenea, fanii emisiunii l-au taxat pe actor pentru atitudinea sa față de Alexandru. „Ca de obicei Bobonete nesimțit. Indiferent cum ar fi un concurent nu trebuie luat la mișto, mai ales de un comediant de 2 lei.”,”@mihai.bobonete pe profilul vostru de Instagram e scris “om bun” sa știți ca nu sunteți deloc, un “om bun” nu poate sa facă așa ceva pe lumea aceasta, sa fie Rușine, ți-ai bătut joc de un om cu un suflet de aur, penibil in toate punctele de vedere, și mai penibil publicului din spate care râdeau ca prosti de “glumele” voastre de 2 lei.„, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la adresa lui Mihai Bobonete.

Ce spune Alexandru Pârgaru, despre momentul cu Bobonete

Alexandru Pârgaru este cunoscut drept „copilul diamant”. În vârstă de 28 de ani, Alexandru ascunde o poveste dramatică. A fost diagnosticat, la vârsta de cinci ani, cu o tumoră la nivelul sistemului nervos, care-i afecta grav creșterea. Părinții săi l-au dus la medic, iar la vârsta de șapte ani a fost operat. Alexandru a avut și o reacție referitore la experiența trăită pe scena Românii au talent. Acesta s-a simțit dezamăgit.

”M-am simțit dezamăgit, desigur. Pentru că eu, de fiecare dată când nu reușesc sau nu sunt lăsat să reușesc să ajut pe cineva din deplinătatea dorinței mele, automat, mă simt dezamăgit. E ca și cum tu vrei să-i faci unui om un bine și-ți iese cam invers. Nenea Bombonel și-a băgat puțin codița unde nu-i fierbea oala. Nu mi-a plăcut deloc atitudinea «frăției sale». Din punctul meu de vedere, el face parte din marea categorie a lumii. «Lume multă, oameni puțini». În momentul în care l-am chemat pe domnul Bobonete, am vrut să fac o curățare, o purificare energetică, o terapie”, a explicat Alexandru Pârgaru pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: