Redactia.ro
Home » Știri » Reația lui Carmen Iohannis după ce un elev din clasa ei a luat media 10 în BAC

Reația lui Carmen Iohannis după ce un elev din clasa ei a luat media 10 în BAC

Carmen Iohannis este una dintre diriginții mândri căci în clasa ei au fost obținute note de 10 în BAC. Elevul Mihăilescu Pavel este un exemplu demn de urmat. A vorbit despre performanța lui, dând dovadă că școala este o pasiune pentru el și nu o corvoadă.

Poți citi interviul integral pe care l-a oferit Mihăilescu Pavel chiar aici: „Dacă muncești, înveți și ești serios, toată strădania îți va fi răsplătită.“

Reația lui Carmen Iohannis după ce un elev din clasa ei a luat media 10 în BAC

După ce s-a aflat în presă că Pavel făcea parte din clasa primei doamne a României, elevul a dat câteva declarații cu privirea la cea care i-a fost dirigintă în ultimii ani.

Pavel a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Carmen Iohannis.

„Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, își amintește Pavel.

Diriginta sa a distribuit un mesaj pe contul oficial de Facebook în care l-a felicitat pe tânăr pentru rezultatele obținute. De altfel, ca orice profesor, l-a dat drept model „că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu!“

„Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu!

Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!“, a transmis Carmen Iohnnis printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

Diriginta a adăugat alături de această frumoasă descriere și trei fotografii. Alături de ea, se află dragii săi elevi.

Comentariile și aprecierile au curs la această postare, iar românii l-au felicitat atât pe Pavel, cât și pe Carmen Iohannis că i-a călăuzit pașii în ultimii ani de liceu.

Cât despre ținuta primei-doamne, trebuie să recunoaștem că a surprins. Carmen Iohannis a purtat o rochie văratică, midi, cu un imprimeu floral, în timp ce elevele sale au îmbrăcat rochii de gală, din mătase, tulle ori tafta, așa cum cere eticheta unui astfel de eveniment.

Sursa foto: Facebook.ro/ Carmen Iohannis

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: