Redactia.ro
Home » Știri » Rebecca Prodan îi calcă pe urme mamei sale. Cum a fost surprinsă fiica cea mare a Anei Prodan

Rebecca Prodan îi calcă pe urme mamei sale. Cum a fost surprinsă fiica cea mare a Anei Prodan

Anamaria Prodan are o familie numeroasă cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Impresara se mândrește cu cele două fiice care îi calcă pe urme. 

 

Anamaria Prodan este mândră de cele două fiice

 

Sexy-impresara se laudă cu două fete superbe și cu un băiețel, pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, are pare din ce în ce mai atras de meseria tatălui său.

Cele două fiice ale Anei Prodan, Rebecca și Sarah, au o frumusețe răpitoare, moștenită de la mama lor.

Fata cea mare a Anei Prodan, Rebecca, are doar 21 de ani și pare că are deja lumea la picioare. Tânăra este un fotomodel de succes în străinătate și a participat la numeroase prezentări de modă, încă de pe vremea când era o fetiță. Rebecca a reușit să impresioneze în lumea modellingului cu aspectul angelic, de păpușă, și corpul natural. Anamaria Prodan și-a susținut fiica ori de cîte ori a avut ocazia și nu a azitat să arate acest lucru.

Rebecca este în pas cu moda și acordă o mare importanță aspectului vestimentar. Fiica cea mare a Aneimaria Prodan purta cele mai scumpe creații ale marilor designeri, încă de pe vremea când era doar un copil.

 

Cum a fost surprinsă Rebecca

 

Rebecca nu a ezitat și a arătat impecabil și de această dată. Fata Anei Prodan a ieșit la plimbare pe străzile Capitalei, împreună cu două prietene. Fotomodelul a ales o ținută compusă dintr-un palton negru, o rochie scurtă albă, la care a asortat o pereche de cizme și o geantă în aceleași nuanțe.

Rebecca îi calcă pe urme mamei sale, cu mândrie.

Fiica Anei Prodan a avut parte de o surpriză de proporții. Rebecca și celedoău prietene ale acesteia au fost luate prin surprindere de un tânăr, cel mai probabil fanul fetei, care le-a făcut și o dedicație. Fiica Anei Prodan nu a părut însă impresionată de gestul băiatului și și-a continuat drumul, împreunăc cu cele două prietene.

Deți tânărul a vrut să se remarce și să le atragă atenția, fetele nu au acordat prea multă importanță și au mers înainte fără să se mai uite înapoi.

După ”dedicația ” pe care au primit-o, fetele s-au adăpostit într-un loc mai călduros din Capitală. Fetele au mers la un restaurant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: