Redactia.ro
Home » Monden » Rebel Wilson a ajuns de nerecunoscut! Câte kilograme a slăbit celebra actriță

Rebel Wilson a ajuns de nerecunoscut! Câte kilograme a slăbit celebra actriță

GALERIE FOTO (10) Rebel Wilson a ajuns de nerecunoscut!

Rebel Wilson a ajuns de nerecunoscut! Rebel Wilson este una dintre cele mai apreciate actrițe din America, cu toate că de-a lungul carierei sale a fost criticată deseori pentru greutatea sa. Ei bine, vedeta și-a luat inima în dinți și le-a demonstrat tuturor că nimic nu este imposibil. Cât de mult a slăbit actrița?

Rebel Wilson a ajuns de nerecunoscut! Câte kilograme a slăbit celebra actriță

Rebel Wilson a ajuns de nerecunoscut! Rebel Wilson este cunoscută pentru filmele de comedie în care a jucat. Ani la rând, vedeta le-a adus zâmbetul pe buze a milioane de oameni. Însă, aceasta a fost deseori criticată pentru că nu slăbește, așa că actrița a decis să piardă zeci de kilograme. Se știe că la Hollywood ai nevoie de o siluetă de invidiat, dar Rebel nu a avut vreo problemă cu asta, ba din contră. Actrița de comedie a fost plătită pentru a nu renunța la kilogramele în plus, pentru că acestea o defineau în rolurile pe care le juca. „Am avut un job și am fost plătită cu bani mulți pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul’, a spus starul Rebel, într-un interviu în care a vorbit despre lipsa actrițelor „plus-size’ în industrie., a declarat vedeta.

Ulterior, vedeta a decis să slăbească, pentru că și-a dat seama că nu vrea să mai fie ținta ironiilor celor din jur, dar mai ales să aibă mai multă grijă de sănătatea ei. Astfel, într-un singur an, Rebel a slăbit mai bine de 40 de kilograme renunțând la mâncarea de tip fast-food și la zahărul rafinat. De asemenea, actrița de comedie s-a apucat și de sport, sub îndrumarea antrenorului Jono Castano, făcând și 10.000 de pași pe zi. Rebel Wilson a început dieta Viva Mayr, apreciată de numeroase celebrități de la Hollywood.„Este o abordare care elimină intoleranțele alimentare, reduce zahărul din alimentație, încurajează masticaţia lentă, stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile’, au declarat apropiații vedetei. Actrița, în vârstă de 40 de ani s-a internat la un centru de sănătate din Austria, reușind să ajungă la 74 kilograme.„Am revenit pentru că 2021 va fi un an extrem de ocupat, cu proiect după proiect”, a declarat ea. Rebel își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, fiind foarte activă pe rețelele de socializare.

Drama actriței Rebel Wilson

Rebel Wilson este cunoscută de întreaga lume și mereu este cu zâmbetul pe buze. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta a suferit de o boală cruntă, care au adus-o în pragul morții. În timpul unei vizite făcută în Mozambique, Rebel a contactat malarie și a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Vedeta a povestit prin ce a trecut, iar ceea ce s-a întâmplat a fost de-a dreptul șocant. ”Stăteam pe patul de spital, nu prea auzeam, nu mă puteam uita la TV, aşa că halucinam, din cauza medicamentelor, că aş fi actriţă. Ţineam un discurs de mulţumire al unui premiu, ceea ce pare naiv acum. Când oamenii ajung în pragul morţii au parte de nişte experienţe care chiar le pot schimba cursul vieţii”, a povestit Rebel Wilson.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: