Redactia.ro
Home » Stil de viață » Reconversie Profesionala la Atelierele ILBAH

Reconversie Profesionala la Atelierele ILBAH

Reconversia profesionala, fie in interiorul aceluiasi domeniu de activitate, fie catre un domeniu adiacent sau catre unul cu totul diferit de cel in care ai activat pana acum, te ajuta sa (re)gasesti jobul de vis, adica sa lucrezi in directia implinirii misiunii tale si in acord cu valorile tale personale fundamentale, astfel ca indemnul Atelierele ILBAH este “sa dai sansei o sansa!”.

Atelierele ILBAH organizeaza Cursuri de Calificare si Formare Profesionala Autorizate (recunoscute national si international) inca din anul 2012. De atunci si pana acum, s-a oferit cursantilor o experienta unica, prin cursuri de cea mai buna calitate. Portofoliul Atelierele ILBAH numara pana in prezent peste 50 de cursuri ce se desfasoara in cele 4 sedii din tara: doua in Bucuresti, unul in Cluj-Napoca si unul in Ploiesti. De asemenea poti urma cursurile noastre si ONLINE!

Fie ca vorbim despre cursuri de Design, Fashion, Cooking, Organizare evenimente, Arte vizuale, Grafica si Proiectare, cursuri IT, Comunicare & Online Marketing, Business & Management, Beauty, Hobby, programa este una care iti ofera oportunitatea de a imbina partea teoretica cu partea practica.

Traineri cu experienta, programa adaptata, dar si conditii optime pentru un mediu de invatare complet sunt doar o parte din beneficiile pe care le vei descoperi la Atelierele ILBAH.

Indiferent ca ai 25, 30 sau 45, 65 de ani, poti sa faci o reconversie profesionala. Poti sa alegi alt drum. Poti sa gasesti un nou job care sa-ti aduca satisfactii – si nu, nu doar financiare, ci si sufletesti. Ai sanse sa gasesti un loc de munca in armonie cu valorile si misiunea ta. Trebuie doar sa indraznesti sa crezi in tine, sa vezi ce ar presupune, in cazul tau, reconversia profesionala si sa incepi sa faci primii pasi in directia respectiva.

In acest sens, Atelierele ILBAH este un bun sfatuitor. Cu un portofoliu impresionant de cursuri si cu specialisti care sunt la dispozitia ta sa te ajute sa faci cele mai bune alegeri, ai un nou inceput cu o noua perspectiva asupra calitatii vietii tale.

Indrazneste sa devii versiunea ta cea mai buna in noul an! Fa din pasiunea ta jobul tau de azi, jobul tau de maine! 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini