Redactia.ro
Home » Monden » Recunoști fetița adorabilă din imagine? Imposibil să nu fi auzit de ea! Este una dintre cele mai iubite vedete de la noi FOTO

Recunoști fetița adorabilă din imagine? Imposibil să nu fi auzit de ea! Este una dintre cele mai iubite vedete de la noi FOTO

GALERIE FOTO (3) Recunoști fetița adorabilă din imagine? Imposibil să nu fi auzit de ea! Este una dintre cele mai iubite vedete de la noi FOTO

Recunoști fetița adorabilă din imagine? Imposibil să nu fi auzit de ea! Este una dintre cele mai iubite vedete de la noi! Iată detaliile!

Recunoști fetița adorabilă din imagine?

În lumea showbiz-ului românesc, există personalități care reușesc să lase o amprentă adâncă în inimile publicului și să se ridice la statutul de vedetă iubită și apreciată. Una dintre aceste figuri strălucitoare este nimeni alta decât fetița din imagine!

O recunoști? Este dificil să-ți dai seama, dar este imposibil să nu fi auzit de ea! Este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Iată detaliile!

Sursa foto: Facebook

Imposibil să nu fi auzit de ea

Timpul a trecut extrem de rapid, iar acum ea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. La prima vedere, ar putea fi dificil să o identifici, deoarece s-a maturizat foarte mult și nu mai arată aproape deloc la fel ca în fotografie. Cu toate acestea, ea este o femeie foarte apreciată în țara noastră. Vorbim despre Anamaria Prodan!

Aceasta a postat, în trecut, pe rețelele de socializare un mesaj emoționant alături de fotografia de mai sus, de când era doar un copilaș. Totodată, le-a dezvăluit urmăritorilor ei detalii din copilărie:

„Imi aduc aminte de anii copilariei mele cand, intre altele, ma fascina o papusa tare mica din celuloid, in culori vii, care se numea „Hopa Mitica”! Oriunde plecam il luam pe Hopa-Mitica cu mine. Copila mica crescuta la tara de bunici… in lumea unui sat mic… care pentru mine era un Univers fara margini!… Alergam desculță pe malul Dunării , prin paduri, in jurul baltilor de pe sosea , ma cataram pe crengile salciilor deasupra Dunarii…De cele mai multe ori singura, nesupravegheata , fara frica, fara sa gandesc la pericole. Eram mică, curioasa sa descoper viata din jur, lumea… Cu ochii mari, cu urechile ciulite si creierul fumegand… inregistram tot ce vedeam, plantele, animalele, insectele… Ma minunam, analizam si incercam sa inteleg totul cu mintea unui copil, atat de mic ce se putea ascunde in balariile din jur stand in picioare! Am invatat si am inteles cate ceva, insa n-am inteles de ce ridica Hopa-Mitica de fiecare data cand era pus cu nasul la pamant! De aceea ma fascina, il iubeam si eram mândra de el!

Cand am crescut l-am inteles atat pe Hopa-Mitica, cat si ce a representat el pentru mine. El a fost mesajul copilariei mele imprimat de familia mea de vis, o familie care a fost și este etalon pentru ROMANIA / familia TANASE / PRODAN. Pentru timpul de atunci si pentru restul vietii mele…am înțeles ca-s o învingătoare absoluta! Cand m-am uitat la poza asta m-am vazut mica alergand pe malul „garlii”…plina de viata, curioasa de tot si toate, plina de visuri, sperante si de dulceata inocentei unui copil, cu o incredere de sine fara margini, neobisnuita atat pentru copiii cat si pentru adultii din jur. De aceea nu am fost inteleasa de multe ori, atunci si acum, atat de straini, câteodată … de rude apropiate si de „prieteni buni”. Limba romana nu are adjective, metafore suficiente ca sa descrie „Prietenii” care m-au parasit, tradat si m-au lasat singura la durere… Asa ca-i las, e frumos sa rămână nedescrisi!!!”, a scris impresara pe pagina personală de Instagram.

Sursa foto: Facebook

Rol principal într-un film de pe Netflix

Anamaria Prodan (50 de ani) va fi protagonistă în comedia românească „Complotul bonelor”, sub regia lui Iura Luncașu, devenit celebru după ce a regizat serialele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața”

Filmul în care Anamaria Prodan va juca un rol principal va fi distribuit pe Netflix, una dintre cele mai mari platforme de streaming la nivel global.

În acest proiect, Anamaria Prodan va fi parteneră de scenă cu actorul Cristi Iacob, cunoscut ca jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Filmările au început în orașul Cluj-Napoca, iar pe parcursul producției vor fi realizate și filmări în locații internaționale. După premiera din România, „Complotul bonelor” va fi disponibil și pe Netflix, platforma de streaming cunoscută în întreaga lume.

Anamaria Prodan s-a dedicat total rolului său și s-a transformat complet, adoptând o nouă înfățișare. Aceasta și-a adăugat extensii lungi de păr, iar coafura sa a suferit o schimbare notabilă, după cum a putut fi observat în clipurile postate pe Instagram de pe platourile de filmare. Prin intermediul acestor înregistrări, Anamaria a împărtășit cu fanii săi procesul de realizare a filmului și schimbările pe care le-a făcut pentru a se adapta personajului.

Cu entuziasm și bucurie, a făcut primele declarații despre implicarea sa în acest nou proiect. Ea a exprimat entuziasmul său și emoțiile pozitive generate de participarea în film, subliniind faptul că este o experiență nouă și captivantă pentru ea. Anamaria este nerăbdătoare să exploreze personajul și să ofere o interpretare memorabilă în cadrul acestui proiect cinematografic.

„Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și…” ( Citește continuarea AICI).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: