Redactia.ro
Home » Știri » Reduceri de necrezut pe litoral! Vei rămâne uimit cât au ajuns să scadă prețurile la cazare și sezlonguri

Reduceri de necrezut pe litoral! Vei rămâne uimit cât au ajuns să scadă prețurile la cazare și sezlonguri

Prețul cazărilor pe litorul românesc scade de la 1 septembrie

Prețurile pe litoralul românesc au scăzut semnificativ. Dacă pe tot timpul verii abia îți permiteai să stai două zile la mare, acum te poți duce liniștit într-un city break. De la data de 1 septembrie se vor vedea reduceri semnificative atât la șezlonguri, cât și la cazare.

Prețurile pe litoral scad de la 1 septembrie

Dacă în această vară închirierea unui șezlong costa 60 de lei, de la data de 1 septembrie dacă vei merge pe litoral vei plăti 30 de lei. Nu doar șezlongurile se vor ieftinii. Și prețurile cazărilor vor scădea cu până la 70 la sută. Comercianții de pe litoral îi așteaptă cu brațele deschise pe românii care vor să petreacă un sejur la malul mării. Românii pot profita de prețurile accesibile cât timp vremea încă este bună. Meteorologii au aunțat temperaturi perfecte pentru plajă chiar și în luna septembrie.

Vara anului 2021 a venit cu prețuri de Dubai pentru litoralul românesc

Conform site-urilor de rezervări online prețul de pornire a unei cazări de două nopți pe litoralul românesc a fost în această vară de 800-1000 de lei. Pentru cine și-a dorit să stea într-o zonă de fițe, mai precis în Mamaia Nord, a trebuit să scoată din buzunar nici mai puțin nici mai mult de 10,000 de lei pentru unul dintre cele mai renumite blocuri cu apartamente în regim hotelier.

Românii au fost nevoiți ca în acest an să fie destul de generoși cu bugetul pentru o vacanță la malul mării. În funcție de facilitățle pe care le oferă spațiile de cazare, în general la un hotel de patru stele prețul aproximativ ar fi de 4500 de lei pentru două nopți de cazare. Apart-hotelurile au început să fie un nou trend printre tipul de ședere pe care îl au la dispoziție turiștii. În zona Mamaia majoritatea spațiilor de cazare sunt de acest tip.

O familie suprinsă în timp ce doarme pe un cearșaf într-o parcare

Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale și au devenit virale. O familie formată din părinți și un copil au fost suprinși pe jos într-o parcare din Mamaia. Aceștia nu erau deloc deranjați de vremea de afară așa că s-au făcut comozi și au dormit chiar sub cerul liber printre mașini. Acesta nu este un caz izolat, deoarece la o distanță mică au fost suprinși alți oameni care dormeau într-o dubiță.

„Cazare” în Mamaia, în parcare, pe asfalt! Ieri am postat un video cu „turiști” care dormeau într-o dubă, parcată lângă un hotel din Mamaia. Foarte mulți oameni au comentat că este un lucru normal… Mulți ne-au înjurat pentru aceasta postare. Iată însă că nu a fost un caz singular. Alți turiști s-au „cazat” tot în Mamaia, direct pe asfalt… Îi întrebam pe aceia care îi susțin vehement pe acești „turiști”: Unde își fac nevoile și unde se spala? După numărul mare de înjurături, tragem concluzia ca sunt mulți „turiști de parcare”. Va dăm un pont! Există campinguri cu apă și toalete! Există civilizație! Mergeți acolo, pentru ca noi, ceilalți, nu suntem obligați să vă vedem cum va ușurați pe la copaci, sau chiar în apă mării…„, a fost mesajul celor de la Neptun TV din dreptul imaginilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: