Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Refuză să-și recunoască fiica, deși îi seamănă perfect! Neagă și relația cu mama fetei

Refuză să-și recunoască fiica, deși îi seamănă perfect! Neagă și relația cu mama fetei

GALERIE FOTO (2)

El este foarte cunoscut în lumea telenovelelor mexicane, de acolo de unde și românii îl recunosc. A jucat în pelicule precum „Focul Iubirii”, „Que bonito amor”, „Îngerul Nopții” și multe altele, care s-au bucurat de un real succes chiar și-n România. Puțini știu, însă, ce se întâmplă în viața privată a actorului Jorge Salinas. Ce mai recent scandal privește refuzul actorului de a-și recunoaște unul dintre copii. Iată cum a început totul!

Actorul refuză să-și recunoacă fiica

Jorge Salinas este un actor tare respectat peste Ocean, grație rolurilor de succes pe care le-a avut în telenovelele mexicane. Totuși, viața privată tinde s-o umbrească pe cea profesională în ultimii ani, din cauza scandalului de paternitate în care e implicat. Aparent, actorul refuză să-și recunoască fiica în vârstă de 12 ani, care ar proveni dintr-un amantlâc al actorului cu o colegă de breaslă, pe nume Andrea Noli.

Acesta spune că Valentina nu este fiica lui și că nu a avut nicio aventura cu mama fetei, actrița Andrea Noli. Asta deși femeia susține că s-a iubit cu celebrul actor timp de trei ani, pe când el era căsătorit cu prima lui soție, Fatima Boggio, cu care are, la rândul lui, doi băieți gemeni, pe nume Santiago și Emilio. Așa se face că micuța Valentina crește fără tată, deși asemănarea dintre ea și celebrul actor e din ce în ce mai puternică.

Valentina, fiica nerecunoscută a lui Jorge Salinas

Jorge Salinas un tată dedicat pentru ceilalți copii ai lui

Jorge neagă cu vehemență paternitatea, și aventura cu Andrea, cu toate că ulterior a divorțat de soția sa. În cele din urmă, actorul s-a recăsătorit cu actrița Elizabeth Alvarez, cunoscută și-n România, cu care are altă pereche de gemeni, fată și băiat, pe nume Maxima și Leon.

Vorbind despre copiii lui, Jorge Salinas a recunoscut, până la urmă, că a făcut greșeli, dar n-a pomenit nimic despre Valentina. „Îmi pare rău de foarte multe lucruri pe care le-am făcut în viață (…) trebuie să învățăm din greșeli și să ne iertăm pe noi și pe ceilalți. Nu am neînțelegeri cu niciuna dintre mamele copiilor mei, de altfel, vreau să vă spun că sunt într-o etapă în care încerc să mă iert pe mine însumi și să mă accept cu defectele mele”, spunea la acea vreme Jorge Salinas.

Cât despre Valentina, aceasta se ține la distanță de tatăl ei și nu are prentenții să fie prezent în viața ei. Mama sa, în schimb, recunoaște că a fost rănită de cel pe care l-a iubit timp de trei ani și spune că fiica ei este rodul iubirii lor. „Fiica mea este făcută cu omul pe care l-am iubit cel mai mult în viață”. Culmea, la un eveniment recent, cei doi s-au întâlnit. Cu toate acestea, Andrea a susținut că nu l-a văzut în mulțime pe Jorge Salinas și a declarat că: „Nu am nicio problemă cu tatăl fiicei mele. Fiecare are puterea să crească, să se maturizeze și să vadă lucrurile din altă perspectivă, iar eu asta încerc să fac acum”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: