Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles a interzis un produs alimentar controversat în toate reședințele regale: „Tortura din conservă”

Regele Charles a interzis un produs alimentar controversat în toate reședințele regale: „Tortura din conservă”

Regele Charles a interzis un produs alimentar controversat în toate reședințele regale

Regele Charles a interzis un produs alimentar controversat în toate reședințele regale. Iată de ce!

Regele Charles a interzis un produs alimentar controversat în toate reședințele regale

Grupul pentru drepturile animalelor, Peta, l-a lăudat pe Regele Charles pentru că a eliminat „disprețuitorul” foie gras din reședințele sale regale.

Grupul pentru drepturile animalelor Peta a declarat că a primit confirmarea că Regele a pus capăt servirii foie grasului în toate reședințele regale. Regele a eliminat anterior acest pateu controversat din reședințele sale regale pe când era încă prinț de Wales.

Acum, Peta spune că a primit o scrisoare de la Casa Regală care confirmă că această politică a fost extinsă la Palatul Buckingham și la toate celelalte reședințe regale. În semn de recunoștință, grupul îi trimite regelui un coș cu „faux gras” preparat de bucătarul vegan Alexis Gauthier. Gruparea care militează pentru drepturile animalelor descrie produsul drept „tortura din conservă”.

O purtătoare de cuvânt a Peta a declarat:

„În calitate de Prinț de Wales, Regele Charles a eliminat din reședințele sale regale foie gras, un produs josnic pentru care rațele și gâștele sunt hrănite cu forța până când ficatul lor se umflă de 10 ori mai mare decât dimensiunea lor naturală înainte ca animalele să fie sacrificate. Acum, Peta a primit confirmarea că politica plină de compasiune a Majestății Sale se extinde la Palatul Buckingham și la toate celelalte reședințe regale”, relatează cornwalllive.com.

Elisa Allen, vicepreședintele Peta, a declarat:

„Peta încurajează pe toată lumea să urmeze exemplul regelui și să lase foie grasul în afara meniului de Crăciun și în continuare”, conform sursei citate.

Foie Gras ar putea dispărea definitiv din Marea Britanie

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze, dar se înțelege că politica este în vigoare la palat de mai mulți ani.

Foie Gras poate fi importat și vândut în Marea Britanie, dar producția sa este interzisă. Marea Britanie a propus să interzică importul acestuia după Brexit, dar se așteaptă ca aceste planuri să fie acum abandonate.

Peta face, de asemenea, campanie pentru ca regele să renunțe la hainele din blană de hermină pentru încoronarea sa de anul viitor și să folosească în schimb blănuri sintetice care nu afectează animalele.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: