Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles al III-lea va găzdui un eveniment de stat în ajunul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea va găzdui un eveniment de stat în ajunul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală se va reuni cu șefi de stat și membri ai familiei regale străine în ajunul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, când Regele Charles al III-lea va găzdui un eveniment. Iată toate detaliile!

Regele Charles al III-lea va găzdui un eveniment de stat în ajunul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă Camilla vor găzdui un eveniment oficial de stat pentru liderii mondiali duminică, 18 septembrie, înainte de funeraliile Reginei, care vor avea loc luni.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă un cod vestimentar pentru acest angajament, la care se vor reuni șefi de stat, invitați oficiali din străinătate și membri ai familiei regale care lucrează. Din cauza faptului că vor participa doar membrii Familiei Regale care lucrează în cinstea Coroanei Regale, prințul Harry și Meghan Markle, precum și prințul Andrew, nu vor fi prezenți.

Printre invitații așteptați să participe se numără peste 30 de membri ai regalității de peste ocean, precum Regele Philippe și Regina Mathilde ai Belgiei și Prințul Albert și Prințesa Charlene de Monaco, precum și președintele american Joe Biden și președintele francez Emmanuel Macron, printre alții.

Invitații sunt încurajați să vină în Marea Britanie cu zboruri comerciale la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Între timp, potrivit unor documente obținute de Politico, șefilor de stat și partenerilor lor din fiecare țară li s-ar fi interzis să călătorească cu elicopterele sau cu propriile mașini de stat. În schimb, ei sunt încurajați să vină în Marea Britanie cu zboruri comerciale și vor ajunge și pleca în autocare escortate de la un loc din vestul Londrei.
Pe lângă faptul că vor fi invitați la recepția oferită de noul rege și la înmormântarea propriu-zisă, ei vor avea ocazia să asiste la ceremonia de înmormântare a reginei și să semneze în cartea de condoleanțe de la Lancaster House.

Pe lângă liderii străini, la funeraliile reginei Elisabeta, membrii familiei regale se vor aduna în masă pentru a o plânge pe monarh, care a fost o mamă și o bunică iubitoare pentru mulți. Funeraliile vor avea loc luni, care a fost confirmată ca fiind o zi de doliu național și o sărbătoare bancară în Marea Britanie.

După înmormântare, sicriul reginei va merge în procesiune de la Westminster Abbey la Wellington Arch și apoi la Windsor. Odată ajuns acolo, mașina mortuară de stat va merge în procesiune până la Capela St. George’s, Castelul Windsor, unde va avea loc o slujbă de înmormântare. Se așteaptă ca locul de odihnă finală al reginei să fie capela memorială a regelui George al VI-lea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: