Redactia.ro
Home » Știri » Regele Cioabă recurge la amenințări după ce România nu a fost primită în Schengen: «Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria»

Regele Cioabă recurge la amenințări după ce România nu a fost primită în Schengen: «Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria»

regele cioabă

România a ratat pentru a doua oară intrarea în spațiul Schengen. Vestea a fost primită cu dezamăgire de politicienii europeni, de către cei din țara noastră, dar și de către Dorin Cioabă, cel care s-a autointitulat „Regele rromilor”. Iată ce mesaj a scris pe pagina sa Facebook, la scurt timp după ce României i s-a interzis accesul în Schengen!

Dorian Cioabă, îndemn bizar după ce România nu a intrat în Schengen din cauza Austriei

Dorian Ciobă este cel care s-a intitulat, în urmă cu mulți ani, „regele rromilor”. Deranjat de faptul că Austria a acordat vot negativ României, punând-o astfel în imposibilitatea de a intra în spațiul Schengen, Cioabă a transmis un mesaj acid pe pagina personală de Facebook. Îndemnul bizar al acestuia este plin de greșeli gramaticale și pare să fie scris într-o notă umoristică.

Vor fi numai pene de lebădă în toată Austria, pentru ce au făcut României. Au căutat-o cu lumânarea. Romii mei, nu puteți să le aduceți în țară lebedele ca nu suntem în Schengen, dar le vom servi la ei acasă. S-au pus cu cine nu trebuie. Asta le va durea cel mai tare”, a fost mesajul pe care Dorin Cioabă l-a scris pe pagina de Facebook și care a creat o adevărată dezbatere în mediul online.

Un zvon conform căruia rromii din România ar fi consumat lebede din Austria a circulat ani buni în presa din Europa

Dacă sunteți confuzi în privința mesajului scris lui Dorian Cioabă atunci vă oferim contextul mesajului. La începutul anilor 1990 apăruseră zvonuri conform cărora rromii din România ar fi prins și consumat mai multe lebede care pluteau liniștite pe lacurile din Viena.

După mai mulți ani, zvonurile care nu le făceau deloc cinste au ajuns și în publicațiile din Marea Britanie, iar povestea a luat amploare. Din fericire, jurnaliștii din Marea Britanie au făcut o investigație în acest sens și au ajuns la concluzia că povestea nu era una adevărată, ci pur și simplu o invenție. Ei au publicat o dezmințire oficială a celor relatate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini