Redactia.ro
Home » Monden » Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Antrenorul are de achitat, de urgență, nu mai puțin de 24.000 de euro

Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Antrenorul are de achitat, de urgență, nu mai puțin de 24.000 de euro

GALERIE FOTO (4)

Era și normal să vină momentul în care Anamaria Prodan să-l pună pe Reghecampf la plată! Iată ce a decis instanța de judecată în ceea ce privește pensia alimentară a lui Bebeto!

Reghecampf, executat silit

În procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, instanța de judecată a încuviințat executarea silită a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul are de achitat suma de 24.000 de euro.

„La începutul anului Laurențiu Reghecampf a depus o Ordonanță Președențială, prin care a cerut ca instanța să stabilescă o sumă fixă pentru pensia alimentară, dar și un program de vizitate a minorului Bebeto. Într-o primă fază, instanța a decis ca antrenorul să plătească o treime din veniturile lunare.

Ulterior, Laurențiu Reghecampf a făcut apel, iar instanța a redus pensia alimentară pentru juniorul Bebeto la doar 2.000 de euro lunar”, relatează Click!

Ce a decis instanța de judecată

„Admite cererea formulată de către BEJ NAGLICI MIHAI SERBAN, de încuviinţare a executării silite privind pe creditoarea REGHECAMPF ANAMARIA – IONELA şi pe debitorul REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN. Încuviinţează executarea silită, în toate modalităţile de executare prevăzute de lege, a titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 9788/15.06.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 5703/94/2022, în vederea realizării drepturilor creditorului, pentru recuperarea creanţei rezultând din titlul executoriu, inclusiv a cheltuielilor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 363/2022. Fără cale de atac”, se arată în decizia instanței judecătorești, publicată pe portaljust.ro.

Sursa foto: Click!

Astfel că  antrenorul trebuie să achite conform executării silite suma totală de 24 000 de euro, retroactiv, potrivit aceleași surse.

„Avocatul lui Laurențiu Reghecampf , Adrian Căvescu s-a mărginit să declare că decizia a fost anulată”, spun cei de la Click! care l-au contactat pe acesta în urma deciziei.

Anamaria Prodan:  „Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia”

Anamaria Prodan a oferit declarații pe baza deciziei instanței de judecată în care a explicat faptul că Reghecampf nu a plătit nimic (pensie alimentară nr.) pentru Bebeto, timp de doi ani de zile:

„Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț!

Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22 000 de mii.

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!

Anamaria Prodan și nici familia eu nu au cerut pensie alimentară și nici program de vizitare. Dimpotrivă, Anamaria Prodan a cerut tatălui Laurențiu Reghecampf să-și viziteze non stop copilul, dacă vrea și dacă poate. Dacă nu vrea și nu poate, nu ne interesează, să fie la el acolo!probabil că o să-l ajutam noi când va ajunge pe străzi!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa menționată mai sus. 

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: