Redactia.ro
Home » Monden » Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj emoționant înainte de Anul Nou.„A fost o perioadă de anxietate, de durere și de oboseală…”

Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj emoționant înainte de Anul Nou.„A fost o perioadă de anxietate, de durere și de oboseală…”

Înainte de Anul Nou, Regina Elisabeta a II-a a avut un mesaj emoționant de transmis poporului său. Nu a putut fi prezentă la Sinodul General al Bisericii Anglicane, însă și-a dorit ca oamenii să-i audă cuvintele și să pornească în anul 2022 cu ele în suflet. Prezent a fost Prințul Edward, care a recitat discursul pregătit de mama sa cu această ocazie specială.

Anul 2021 a reprezentat pentru Familia Regală din Anglia un moment deosebit de dificil, deoarece Prințul Philip a încetat din viață. Acesta s-a stins în data de 9 aprilie, iar Regina Elisabeta a II-a este pentru prima oară singură în perioada sărbătorilor de iarnă. Cei doi au fost căsătoriți timp de mai bine de 70 de ani, iar rodul iubirii lor au fost 4 copii minunați: Prințul Charles de Wales și moștenitorul coroanei, Prințul Andrew, Duce de York, Prințesa Anne și Prințul Edward, Conte de Wessex. Regina s-a adunat alături de familia sa la Palatul Windsor de Crăciun, unde au avut parte de o masă restrânsă.

Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj emoționant înainte de Anul Nou.„A fost o perioadă de anxietate, de durere și de oboseală…”

Ultimele luni au fost foarte dificile pentru Maiestatea Sa, deoarece s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de serioase. În vârstă de 95 de ani, este cel mai longeviv monarh al Angliei, iar oamenii își fac griji pentru viața sa. Traversăm o perioadă dificilă, iar pentru Regină expunerea în spații publice ar reprezenta un risc deosebit de mare. Acest lucru a determinat-o să lipsească de la numeroase evenimente importante, printre care recent s-a numărat și Sinodul General al Bisericii Anglicane.

A fost reprezentată în schimb de Prințul Edward, care a transmis poporului mesajul important al mamei sale în aceste momente sensibile. Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord se confruntă în prezent cu o situație epidemiologică deosebit de gravă, iar viața nu pare că-și va relua prea curând cursul normal de dinainte de pandemie.

Regina Elisabeta a II-a l-a avut în inimă pe Prințul Philip, mărturisind că trecerea timpului nu poate fi oprită. Și-a îndemnat poporul să nu-și piardă credința în divinitate, deoarece în aceste clipe grele, este singura care nu se va schimba niciodată.

 „Este greu de crezut că au trecut peste 50 de ani de când eu și Prințul Philip am participat la prima ședință a Sinodului General. Nimeni nu poate încetini trecerea timpului și, deși ne concentrăm adesea asupra a tot ceea ce s-a schimbat între timp. Multe lucruri rămân neschimbate, inclusiv Evanghelia lui Hristos și învățăturile sale.’, a transmis Regina Elisabeta prin intermediul Prințului Edward.

Anul 2021, un an „dureros”, cu multe pierderi

Discursul său a continuat cu o retrospectivă a ultimului an, care a reprezentat un moment dureros pentru populație și reprezentații clerului. Pierderile, sacrificiile și schimbările au fost dificile pentru toată lumea, însă puterea de a continua nu a fost pierdută niciodată.

„Pentru oamenii de credință, ultimii ani au fost deosebit de grei, cu restricții fără precedent în ceea ce privește accesul la confortul și liniștea cultului public. Pentru mulți, a fost o perioadă de anxietate, de durere și de oboseală. Cu toate acestea, Evanghelia a adus speranță, așa cum a făcut-o de-a lungul veacurilor. Iar Biserica s-a adaptat și și-a continuat slujirea, adesea în moduri noi, cum ar fi formele digitale de închinare’, a continuat fiul Reginei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: