Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a II-a, o regină cu simțul umorului. Cele mai amuzante afirmații ale Reginei

Regina Elisabeta a II-a, o regină cu simțul umorului. Cele mai amuzante afirmații ale Reginei

GALERIE FOTO (4) Reacția de milioane a Reginei Elisabeta a II-a când doi turiști americani n-au recunoscut-o. Ce le-a răspuns când au întrebat-o „dacă a văzut-o pe Regină”

Regina și-a luat întotdeauna rolul de monarh foarte în serios, dedicându-și întreaga viață slujirii țării. În timp ce apărea în public, ea întruchipa mereu profesionalismul și își alegea cu grijă cuvintele. Totuși, monarhul a lăsat adesea să se întrevadă spiritul său rapid și legendarul simț al umorului. Iată care au fost cele mai amuzante afirmații ale Reginei.

Regina Elisabeta a II-a a fost o regină cu simțul umorului

Cunoscută pentru replicile sale cu tâlc, nimeni nu era exclus atunci când ea vedea ocazia de a face glumețe. Lideri mondiali, celebrități și vedete din lumea sportului, toți s-au aflat la capătul uneia dintre glumele celebre ale Reginei în timpul domniei sale de șapte decenii. Vă arătăm și vouă care sunt cele mai amuzante citate care demonstrează că Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, știa cum să facă oamenii să râdă.

Regina Elisabeta a II-a și culorile aprinse

Când a fost întrebată de ce poartă culori vii în timpul aparițiilor sale regale, a răspuns: „Dacă aș purta bej, nimeni nu ar ști cine sunt”.

În 2006, ea și-a dat verdictul despre jocul frumos în fața președintelui de atunci al Premier League, Sir David Richards. „Fotbalul este o afacere dificilă și nu sunt primadone?”, a spus ea înainte de a adăuga: „Dar este un joc minunat”.

După ce i-a auzit pe frații Everly Brothers interpretând „Cathy’s Clown” în anii ’60, regina s-a adresat doamnei sale de companie: „Parcă ar fi două pisici strangulate.”

Regina Elisabeta a II-a și Eric Clapton

Elisabeta l-a întâlnit pe legendarul chitarist Eric Clapton la o recepție la Palatul Buckingham în 2005 și l-a întrebat: „Cânți de mult timp?”.

Regina Elisabeta a II-a și picturile nud 

Când a inaugurat o expoziție a picturilor nud ale artistului Lucian Freud, regina i-a spus consilierului ei că a fost foarte atentă să se asigure că „nu a fost fotografiată între o pereche de coapse ca acelea mari”.

În timpul aceleiași călătorii, un curator a întrebat-o pe regină dacă a fost vreodată pictată de Lucian Freud. Ea a zâmbit și a spus: „Da, dar nu așa”.

La o ceremonie de învestitură, un membru al personalului reginei a scăpat perna care ținea medaliile. „Puneți-le la loc cum puteți. Eu le dau orice și puteți să le rezolvați după aceea”, a spus ea.

Elisabeta mergea incognito în timpul unei plimbări în Scoția, când un locuitor din zonă a comentat că „arăta exact ca regina”. „Ce liniștitor”, a răspuns ea.

În timpul unei vizite de stat, când un comandant de escortă a blocat vederea mulțimii asupra trăsurii regale: „De fapt, căpitane, cred că pe mine au venit să mă vadă”.

Reacția Reginei Elisabeta a II-a când protestatarii au aruncat cu ouă în ea

Protestatarii au aruncat cu ouă în regină în timpul unei vizite în Noua Zeelandă, după care ea a glumit: „Eu însămi prefer ouăle din Noua Zeelandă la micul dejun”.

Când a fost întrebată ce părere are despre Cascada Niagara în timpul unei vizite în Canada, ea a remarcat: „Pare foarte umedă”.

Soția de atunci a actorului James Bond, Roger Moore, a întrebat-o odată pe regină de ce își poartă poșeta cu ea la Palatul Buckingham. Ea a răspuns: „Casa aceasta este foarte mare, să știți”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: