Redactia.ro
Home » Știri » Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată cu doar două bijuterii, cu valoare sentimentală, din toată colecția ei impresionantă

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată cu doar două bijuterii, cu valoare sentimentală, din toată colecția ei impresionantă

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată cu doar două bijuterii, cu valoare sentimentală, din toată colecția ei impresionantă

Regina Elisabeta a II-a ar urma să ia cu ea în mormânt doar două bijuterii, cu valoare sentimentală, deși deținea o colecție impresionantă din peste 300 de piese. Iată despre ce piese valoroase ar fi vorba, conform specialiștilor în regalitate.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va fi înmormântată cu doar două bijuterii, cu valoare sentimentală, din toată colecția ei impresionantă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar urma să fie înmormântată purtând doar două bijuterii, în ciuda faptului că avea o colecție impresionantă formată din mai mult de 300 de accesorii extrem de prețioase, conform Daily Mail. Aceste două bijuterii au o valoare sentimentală pentru suverană și care, culmea, nu sunt dintre cele mai scumpe.

Lisa Levinson a declarat că Regina, care era extrem de „umilă”, este „puțin probabil” să fie înmormântată cu altceva în afară de o pereche de cercei de perle și verigheta ei.

Se știe, suverana adora perlele și rareori era văzută fără colierul ei de perle pe trei rânduri. Verigheta ei, în schimb, este realizată din aur galez cu aur din mina Clogau St. David’s, continuând o tradiție regală care datează din anii 1920. Inelul ei de logodonă, în schimb, evaluat la peste 220.000 de euro, care conține diamante luate dintr-o tiară deținută de mama prințului Philip, Alice de Battenberg, va fi probabil dăruit fiicei sale, Prințesa Anne.

„Tânărul Prinț Philip a fost implicat îndeaproape în designul inelului de logodnă al Elisabetei a II-a, care este montat în platină. Are unsprezece diamante naturale. Un diamant  rotund de trei carate și cinci pietre mai mici puse pe fiecare parte”, a spus Lisa Levinson, șefa departamentului de comunicare din cadrul Natural Diamond Council, conform Metro.co.uk.

La încoronarea Sa, Regina Elisabeta a II-a a purtat o coroană strălucitoare de bijuterii și a mânuit un sceptru cu cel mai mare diamant alb din lume.

Colecția privată de bijuterii a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a deține mai mult de 300 de piese, inclusiv 98 de broșe, 34 de perechi de cercei și 15 inele. Atunci când nu erau purtate de monarh, acestea erau depozitate în Galeria Reginei de la Palatul Buckingham. Bijuteriile oficiale ale Coroanei sunt păstrate în Turnul Londrei. Datând din secolul al XVII-lea, colecția include peste 23.000 de diamante, safire și rubine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: