Redactia.ro
Home » Monden » Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță. A purtat o ținută interesantă la o gală culturală

Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță. A purtat o ținută interesantă la o gală culturală

GALERIE FOTO (4) Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță.

Interesant este că, în cele mai recente apariții publice ale sale. Regina Letizia nu dă niciodată greș cu ținutele sale. Indiferent de eveniment, surprinde cu rochiile de mii de euro create de designeri cunoscuți. Recent, Letizia a participat la o gală a premiilor din domeniul culturiii la Muzeul Prado din Madrid, purtând o vestimentație de excepție.

Regina Letizia, un exemplu de stil și eleganță. A purtat o ținută interesantă la o gală culturală

Regina Letizia știe să se îmbrace indiferent de eveniment. Stilul ei vestimentar a cunoscut o reală evoluție de-a lungul timpului in materie de texturi alese. Regina Letizia continuă să se ne impresioneze cu eleganta sa. Aceasta a participat la o gală a premiilor din domeniul culturii la Muzeul Prado din Madrid. Cu această ocazie, Regina Letizia,în vârstă de 49 de ani, a purtat o rochie roz din organza, de la brandul spaniol Maje.

Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale cu o banda transparentă, aceeași culoare cu partea de sus a rochiei, semnate de Steve Madden. Rochia purtată de Regina Letizia a costă 323 de lire sterline și a mai fost purtată de aceasta în cadrul unei vizite oficiale alături de Regele Felipe in Cuba. Garderoba ei este foarte bogată, cu piese diferite, precum rochii elegante, salopete elegante sau lejere, dar si pantaloni comozi sau mulați.

Cum a ajuns să fie Regina Spaniei

Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soțul ei a devenit rege. Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante regine din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, a lucrat pentru filiala spaniola a postului international de stiri CNN.

Povestea de dragoste dintre Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea a fost una presărată cu multe momente dificle. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2002, cand Letizia era jurnalista. Cei doi si-au tinut relația secreta mai mult timp. Letizia a mai fost casatorită și nu a fost primita foarte bine de către Familia Regală. Cei doi și-au unit destinele la Catedrala Nuestro Senora de la Almundea din Madrid. Nunta a fost privită de milioane de oameni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: