Redactia.ro
Home » Monden » Situație neplăcută pentru Regina Letizia a Spaniei. Cum a reacționat când a întâlnit o altă femeie cu aceeași rochie

Situație neplăcută pentru Regina Letizia a Spaniei. Cum a reacționat când a întâlnit o altă femeie cu aceeași rochie

GALERIE FOTO (8) Situație neplăcută pentru Regina Letizia a Spaniei.

Situație neplăcută pentru Regina Letizia a Spaniei. Celebra Regină a fost prezentă la o Gală, având o surprinză în momentul în care a întâlnit o femeie care purta aceeași rochie exact ca ea. Regina Letizia a Spaniei este considerată una dintre cele mai stilate membre ale unei familii regale.

Situație neplăcută pentru Regina Letizia a Spaniei. Cum a reacționat când a întâlnit o altă femeie cu aceeași rochie

Regine Letizia a Spaniei este considerată una dintre cele mai stilate memebre ale Casei Regale. Jurnalistă de profesie, Regina a fost prezentată la o Gală,în cadrul căreia a avut poarte de o surpriză. Regina Letizia a participat la gala unde oferă anual premii în onoarea promovării drepturilor persoanelor cu dizabilități. Fosta jurnalistă a rămas surprinsă când a întâlnit o femeie care purta aceeași rochie exact ca ea. Dacă unele femei ar considera acest lucru o situație neplăcută, Regina Letizia a reacționat cu eleganță când i-a oferit un premiu Inmaculadei Vivas Teson, care a purtat aceeași ținută pe care o avea și soția regelui Felipe al V-lea.

O profesoară de Drept Civil, invitată la evenimentul de la Madrid, a primit o diplomă din partea Reginei Spaniei pentru munca ei de cercetare. În momentul în care aceasta a urcat pe scenă, Regina Letizia și profesoara au izbucnit în râs. Cele două purtau același model de rochie în alb și negru, care se regăsește și în magazinele din România și costă 270 de lei. Letizia a părut amuzată de întreaga situație și a început să râdă împreună cu restul sălii. De asemenea, regina a îmbrățișat-o pe „geamăna” ei.

Cum a ajuns Letizia Ortiz Regina Spaniei

Letizia Ortiz, soția Regelui Felipe al Spaniei, este un model de elegantă. Aceasta are întotdeauna apariții de senzație, indiferent de alegerile vestimentare pe care le face. În 2014, Letizia Ortiz, o cunoscută jurnalistă, a devenit Regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soțul ei a devenit rege. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internațional de știri CNN. Letizia este fiica unui jurnalist și a unei asistente medicale.

La 25 de ani s-a căsătorit cu Alonso Guerrero Perez, profesor de literatură în liceul unde învățase, iar căsnicia a durat mai puțin de un an. S-a focusat pe cariera de televiziune, fiind numită cea mai bună jurnalistă spaniolă sub 30 de ani. L-a cunoscut pe regele Felipe în 2002, în timp ce lucra la un reportaj despre o scurgere de petrol de pe coasta Spaniei. S-au întâlnit apoi la o petrecere, iar acesta i-a propus o întâlnire. Un an mai târziu, cei doi și-au anunțat logodna. Părinții lui s-au opus relației, iar după discuții aprinse, cei doi au decis să se căsătorească.

Nunta regală a avut lo în 2004. Cununia a fost urmărită de 25 de milioane de oameni în Spania, iar mireasa a devenit oficial prințesă. La data de 19 iunie 2014, in urma abdicarii Regelui Juan Carlos, Printul Felipe de Asturia a devenit regele Felipe al VI-lea al Spaniei, astfel Printesa Letizia a devenit la randul sau regina Spaniei.Cei doi au două fiice Infanta Leonor și Infanta Sofia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: