Redactia.ro
Home » Monden » Majestatea Sa continuă să șocheze! Regina Letizia a Spaniei a atras atenția cu ținuta sa

Majestatea Sa continuă să șocheze! Regina Letizia a Spaniei a atras atenția cu ținuta sa

GALERIE FOTO (14) Majestatea Sa continuă să șocheze!

Majestatea Sa continuă să șocheze! Regina Letizia a Spaniei a participat la premiile Retina ECO de la Madrid și a purtat o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Mamă a doi copii, Majestatea Sa are un corp de invidiat și nu ezită să și-l etaleze ori de câte ori are ocazia.

Majestatea Sa continuă să șocheze! Regina Letizia a Spaniei a atras atenția cu ținuta sa

Majestatea Sa continuă să șocheze! Chiar dacă are 48 de ani, Regina Spaniei are o siluetă de invidiat. Letizia a renunțat la cariera în televiziune pentru a deveni soția Regelui Felipe. Recent, Alteța Sa și-a făcut apariția la premiile Retina ECO de la Madrid. Acesta a purtat o ținută neagră, asortată cu pantogi stiletto, dar și cu mască de protecție anti-COVID19.

Ceremonia reprezintă cele mai bune proiecte de sustenabilitate, iar regina Letizia a fost invitatul special al evenimentului. Regina Letizia a ales să poarte o rochie neagră mulată, cu mâneci largi și umeri goi, ținuta fiind extrem de rafinată. De asemenea, rochia a fost accesorizată cu un clutch negru, o pereche de cercei și un inel pe degetul arătător. Totodată, regina nu a trecut cu vederea noul trend din rândul vedetelor. Este vorba despre părul nevopsit. Regina Spaniei nu și-a mai vopsit părul, lăsându-și firele albe la vedere.

Tinuta neagră purtată de Regina Letizia poate sugera faptul că aceasta poartă doliu, având în vedere că la sfârșitul lunii iulie și-a pierdut bunica. Soția Regelui Felipe era extrem de apropiată de bunica paternă, Menchu Alvarez de Valle.

Drama Reginei Letizia

Letizia Ortiz devenea pe 22 mai 2004, suverana Spaniei. Căsătoria cu Prințul Felipe al VI-lea a surprins pe toată lumea, mai ales că Letizia nu era de viță nobilă. Aceasta a fost primită cu reticență în Familia Regală a Spaniei, iar publicul era rezervat în ceea ce o privea. Ulterior, Regina Letizia a reușit să-i cucerească pe spanioli punându-și la băiate inteligența, modestia și naturalețea. Spre surprinderea unora, Majestatea Sa nu îmbracă niciodată ținute de la designeri celebri, rămând fidelă branduri-lor de haine cu prețuri modeste, precum Zara sau Mango.

Pe 22 mai 2021, cuplul regal a împlinit 17 ani de căsătorie, iar în acest mariaj nu au existat probleme majore. Potrivit unor zvonuri lansate de presa locală, singura presupusă problemă ar fi avut loc în anul 2013. Atunci regina a întârziat la o petrecere tradițională de familie, iar în alte dăți a mers singură la concerte sau excursii cu prietenele. Astfel, s-a crezut că relația celor doi se află pe muchie de cuțit. Cu timpul, Regele Felipe și Regina Letizie au demonstrat că mariajul lor este mai închegat ca niciodată.

Regina Letizia a dat naștere a două fete minunate, care-i seamănă perfect. Deși s-a înțeles bine cu familia prințului la început, Letizia a avut unele conflicte cu una dintre cumnatele ei, Elena. În luna februarie 2019, aceasta s-a plâns la fratele ei că i se încredințează prea puține misiuni oficiale. Simțindu-se obligată să intervină în această discuție, acest lucru a declanșat un adevărat război. “Tu n-ai fost modestă, ai fost săracă. Ai provenit din pătura de jos a societății și acum pare că ai uitat de oamenii din mijlocul cărora te-ai ridicat“, i-ar fi aruncat în față sora mai mică a Prințului Felipe al VI-lea. Mai mult, se pare că Elena i-ar fi spus Letiziei că niciodată nu se va ridica la rangul de Regină, având în vedere că nu are sânge albastru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: