Redactia.ro
Home » Monden » Regina Letiziei a Spaniei, apariție surprinzătoare. Fanii Regali au rămas șocați

Regina Letiziei a Spaniei, apariție surprinzătoare. Fanii Regali au rămas șocați

GALERIE FOTO (5) Regina Letizia

Regina Letiziei a Spaniei, apariție surprinzătoare. A trecut mai bine de un an de când soția Regelui Felipe al Spaniei nu și-a mai făcut apariția în mediul public. Recent, Regina Letizia și-a făcut apariția împreună cu partenerul său în Madrid, iar fanii regali au rămas șocați. Și-a făcut noi operații estetice?

Regina Letiziei a Spaniei, apariție surprinzătoare. Fanii Regali au rămas șocați

Regina Letiziei a Spaniei, apariție surprinzătoare. Regina Letizia este fără doar și poate cea una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din monarhia europeană. Nu și-a mai făcut apariția în spațiul public de mai bine de un an, iar recent și-a făcut apariția alături de soțul său, la Madrid. Soția regelui Felipe al Spaniei a purtat o mască la toate ieșirile ei publice, atât în interior, cât și exterior, lucru care a dat de bănuit fanilor regali.

Letizia a participat alături de soțul său la o gală a unor premii jurnalistice în Madrid, acolo unde a renunțat la masca de protecție. Acest lucru i-a făcut pe fanii regali să se întrebe dacă nu cumva Letizia a mai apelat la noi operații estetice. Pielea acesteia a părut mai netedă la nivelul ochilor, pomeților și al frunții, iar nasul acesteia este mai subțire, semn că Regina Letizia a posibil să fi apelat la bisturiu.

Regina Letizia impresionează cu eleganța sa

Regina Letizia a Spaniei impresioneză lumea cu eleganța ea. De multe ori, Majestatea Sa a dat dovadă de grație. Apariția sa din cadrul ceremoniei de încoronare a lui Felipe al VI-lea la Madrid a fost considerată de experți „un model de eleganţă prin simplitate“. În vârstă de 49 de ani, s-a remarcat prin alegerea unei ținute formate din două piese, o rochie și o haină de culoare albă, cu un guler cu accente metalice, păstrându-și simplitate caracteristică. De-a lungul anilor, de când a devenit membră a familiei regale iberice, stilul vestimentar al Letiziei a devenit mai feminin, marcatv și de naturalețe. Regina nu optează niciodată pentru accestorii opulente, își poartă părul în culori natuale.

Regina Spaniei a fost jurnalistă fără origini nobile, și și-a impus stilul modern și a adus o notă de strălucire familiei regale spaniole, dar fără să reușească să-i seducă pe spanioli. Născută la 16 septembrie 1972, la Oviedo, a împrospătat imaginea familiei regale spaniole. În 2008 a suferit o intervenție chirurgicală pentru a rezolva o problemă de respirație. În primii ani după ce a intrat în rândul familiei regale, Letizia s-a străduit să câștigat simpatia spanolilor, care i-au reproșat că este prea distantă și prea rece.A fost căsătorită timp de un an, din 1999 până în 2000, cu Alfonso Guerrero, unul dintre profesorii săi de la facultate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: