Redactia.ro
Home » Monden » ”Regina Tik-Tok-ului”, în lacrimi după ce a fost acuzată că nu lucrează. A arătat dovada

”Regina Tik-Tok-ului”, în lacrimi după ce a fost acuzată că nu lucrează. A arătat dovada

”Regina Tik-Tok-ului” a început să plângă atunci când a aflat că urmăritorii ei o acuză de faptul că nu lucrează și preferă să danseze pe aplicația care i-a cucerit pe români și nu numai. Unul dintre cele mai active personaje de pe Tik-Tok le-a prezentat dovada pentru care nu merge la muncă.

”Regina Tik-Tok-ului”, în lacrimi

Cea care acum este supranumită ”Regina Tik-Tok-ului” este lovită din toate părțile de internauți. Celebrul personaj, devenit viral pe noua aplicație după ce apare mai mereu dansând alături de soț, este acuzat că nu vrea să meargă la muncă. Pe numele ei real, Alexandra Bodi, le-a prezentat fanilor dovada care i-ar permite să stea acasă și …să se ocupe de Tik-Tok, informează wowbiz.ro.

Alexandra Bodi postează zilnic pe Tik-Tok, alături de partenerul ei de viață, filmulețe în care dansează pe manele sau cântă. Pentru multe dintre ele primesc aprecieri, dar și critici. Unii i-au acuzat că beau și că nu au un loc de muncă. Deranjată de situație, femeia a prezentat pe Tik-Tok un certificat de handicap care atestă faptul că nu este aptă pentru a avea un job.

În clipul video, Alexandra spune că este atât de supărată, încât nu a mâncat de cinci zile.

„Bună seara, dragii mei. Uitați-vă ce face lumea din mine. Din cauza lor am ajuns eu să plâng. Pentru niște oameni care mă judecă și mă fac în toate felurile, de prostii! Cu pozele mele… Să le fie chiar rușine. Eu de cinci zile plâng, nici mâncare n-am avut în gură”, a spus Alexandra Bodi pe Tik-Tok, printre lacrimi.

Ulterior postării soției sale, a intervenit și soțul. Bărbatul a precizat că-l va da în judecată pe cel care acuzat-o că nu merge la muncă.

Alexandra Bodi a izbucnit în lacrimi, după ce a fost acuzată că nu lucrează! Regina Tik Tok-ului a făcut public certificatul de handicap - WOWBiz

Cum au descoperit cei doi soți Tik-Tok-ul?

Cei doi soți sunt virali pe Tik-Tok. Dansează, cântă sau gătesc. Au mii de like-uri și urmăritori având în vedere că sunt simpli oameni. Dar, mulți au crezut că de fapt lucrurile ar sta altfel, și că ei ar câștiga bani de pe urma aplicației. Alexandra Bodi a povestit, la un moment dat, că nici ea și nici soțul ei nu au venituri de pe urma a ceea ce postează. Ceea ce fac ei este din amuzament și spune că a descoperit Tik-Tok-ul pe Facebook.

”Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi, în urmă cu ceva timp.

Alexandra Bodi și soțul ei au apărut și la Acces Direct, o perioadă, cât timp au dispărut de pe micile ecrane, Viorel și Vulpița. În cadrul emisiunii, Alexandra a declarat că s-a cunoscut cu soțul ei pe internet. Anul trecut au făcut căsătoria. Ei doi au doi copii din căsătoriile anterioare. Femeia este mama unei fetite de 10 ani, în timp ce Ionut are un băiat care locuieste cu mama lui în Iași.

”Suntem soț și soție. Ne-am cunoscut pe Internet. Înainte cu un an am vorbit pe Facebook, nu prea țineam legătura și după un an am început să ținem legătura mai serios. Ne-am căsătorit anul trecut”a mărturisit Alexandra Bodi într-o intervenție la Acces Direct.

În celebra emisiune, cei doi au povestit și cum și-au construit casa, deoarece se poate observa în filmulețele lor că dispun de condiții precare.

Ne-am ridicat o cameră și am fost la primărie să mai pot să fac ceva, dar nu mă lasă că vine de la primărie și dărâmă. Nu am găsit niciun prorietar de la locul ăsta. Deocamdată stau aici în camera asta, nu am niciun act”, a mărturisit Alexandra în emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: