Redactia.ro
Home » Homepage » Regretatul Petrică Mîțu Stoian, primit în aplauze și cu trandafiri albi la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova. Artistul va fi înmormântat în costum popular

Regretatul Petrică Mîțu Stoian, primit în aplauze și cu trandafiri albi la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova. Artistul va fi înmormântat în costum popular

Au curs lacrimi grele de tristețe și durere în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, care a părăsit fulgerător scena muzicii populare românești la vârsta de doar 61 de ani. Trupul neînsuflețit al artistului a fost primit în aplauze și cu trandafiri albi la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova, unde a fost depus pentru ca toți ce l-au iubit să-și ia rămas bun de la Petrică Mîțu Stoian.

Cortegiul funerar cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian a ajuns la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova. Regretatul artist a fost adus într-o mașină albă, fiind primit în aplauze și cu trandafiri albi, preferații artistului, de către toți cei prezenți, rude, prieteni și colegi sau simplii admiratori ai îndrăgitului artist, însă conform legislaţiei pentru situaţia de pandemie.

Regretatul Petrică Mîțu Stoian, primit în aplauze și cu trandafiri albi la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova

Trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian a fost depus în sala în care a repetat în mulţii ani de activitate de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova.
În curte a fost amplata un ecran unde sunt difuzate momente din spectacolele lui Petrică Mîțu Stoian.

Artistul va fi îmbrăcat în costum popular şi va fi condus pe ultimul drum miercuri, la cimitirul Ungureni din Craiova.

Totodată, colegii lui Petrică Mîțu Stoian au afisat un mesaj pentru cei care doresc să își ia rămas bun de la solist. Chiar la intrarea în locul unde se ține priveghiul lui Petrică Mâțu Stoian a apărut un tablou cu opt fotografii cu maestrul, iar în dreptul tabloului este notat mesajul: ”Rămas bun, Maestre!”.

În lacrimi, surorile lui Petrică Mâțu Stoian au vorbit despre ultima perioadă a vieții regretatului interpret de muzică populară. Cele două sunt de părere că dacă nu ar fi călcat în Spitalul de Urgență din Reșița, cântărețul ar fi avut mai multe șanse de vindecare.

Petrică Mîțu Stoian și-ar fi presimțit moartea

Potrivit unei postări de pe pagina oficială de Facebook a celor de la casa de discuri ”Electrecord”, interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian și-ar fi presimțit moartea. Săptămâna trecută, artistul a mers la cimitir unde și-a pregătit locul de veci până la cel mai mic detaliu. Moderatorii paginii au adăugat, lângă text, o imagine cu locul de veci al artistului.

”Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.

În urmă cu o săptămână, Petrică Mîțu Stoian și-ar fi așezat crucea la mormântul pe care l-a pregătit din timp. Cutremurător este și mesajul ales care stă gravat pe cavou.

„Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare.”, este mesajul ales de Petrică Mîțu Stoian pe care l-a vrut la mormântul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: