Redactia.ro
Home » Monden » Regulile extreme ale cântăreței Adda, când vine vorba de sănătate! Ce îi pune mereu în ghiozdan fiului ei

Regulile extreme ale cântăreței Adda, când vine vorba de sănătate! Ce îi pune mereu în ghiozdan fiului ei

Regulile extreme ale cântăreței Adda, când vine vorba de sănătate! Ce îi pune mereu în ghiozdan fiului ei

Iată ce reguli extreme are cântăreața Adda, când vine vorba despre sănătatea ei sau a celor din jur. În acest sens, iată ce îi pune în ghiozdan fiului ei, Alexandru, când copilul merge la școală.

Regulile extreme ale cântăreței Adda, când vine vorba de sănătate! Ce îi pune mereu în ghiozdan fiului ei

Când vine vorba de sănătate, fiecare mamă face ce crede că e mai bine pentru copilul ei. Așa este și Adda, despre care mulți ar putea spune că exagerează. Cântăreața are un articol de bază întotdeauna la îndemână: dezinfectantul –  pe care îl folosește oricând, oriunde, cu oricine.

„Ideea e că, comparativ cu ce era când eram noi mici, acum sunt tot felul de cocomârle încrucișate, că s-au modificat genetic și ele sunt cauza tuturor problemelor de sănătate pentru toată lumea. (…) Sunt destul de strictă și dezinfectez tot de 100 de ori. (…) Da, sunt! Adică de multe ori și când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl pe mâini după. Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez. Asta este și nu are legătură cu Covid-ul, așa eram și înainte”, a mărturisit cântăreața, pentru un post TV.

Iar când vine vorba de fiul ei, Alexandru, lucrurile nu se schimbă, evident.

„Încerc cât pot să-i fac și imunitate, dar să-l și apăr cumva. (…) Uneori că sunt prea fricoasă și exagerez, dar îi explic, are și în ghiozdănel dezinfectant, șervețele umede, șervețele uscate. Are șervețele umede speciale pe care să le folosească dacă pune mâna pe ceva. Îți dai seama că nu respectă tot ce îi spun, dar îi fac instructajul”, a mai spus cântăreața.

Ce sacrificii au făcut Adda și Cătălin Rizea ca să se mute în casă nouă

Adda și Cătălin Rizea s-au mutat într-un cămin nou. Cei doi soţi şi-au văzut visul cu ochii, dar drumul a fost lung şi anevoios.

„M-am implicat și eu, și Cătă, am lucrat cot la cot cu muncitorii, a ieșit fix așa cum ne-am dorit”.

„E spațiu mult, și pentru căței… Mai sunt chestii de făcut, evident, dar le facem pe parcurs. Oricum, de foarte multe lucruri îți dai seama de abia după ce te muți. Dacă faci totul de dinainte, riști să încarci totul foarte tare și să nu îți mai placă. Suntem 100% mulțumiți de tot ce am făcut până acum și a ieșit exact așa cum ne-am dorit”, a spus Adda pentru Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: