Redactia.ro
Home » Monden » Relația dintre Mara Bănică și fiul ei. Copilul nu o strigă „mama”: „Dar eu sufăr!”

Relația dintre Mara Bănică și fiul ei. Copilul nu o strigă „mama”: „Dar eu sufăr!”

Fiul Marei Bănică nu îi mai spune mamă vedetei.

Mara Bănică, cunoscută publicului din România ca jurnalistă și vedetă TV, trăiește la intensitate dublă rolul de mamă, cu toate bucuriile și provocările pe care le aduce. Mama a doi copii, un băiat aproape adolescent și o fetiță de doi ani, Mara dezvăluie aspecte neașteptate din relația cu fiul său, evidențiind dinamica schimbătoare și emoționantă dintre ei.

Fiul Marei Bănică nu-i spune mamă vedetei

Recent, într-un podcast moderat de Jorge, Mara Bănică a împărtășit o particularitate a relației sale cu fiul său de 13 ani: modul în care acesta alege să o strige. Depășind apelativul tradițional „mamă”, băiatul se adresează acum mamei sale cu termenul „boss”, o schimbare care, deși pare a fi în spirit de glumă, aduce cu ea un val de emoții pentru Mara. „Acum e la faza la care îmi spune ‘boss fi-miu’… ‘Mama, te implor, nu îmi mai spune așa!’ Zice: ‘Dar eu glumesc, boss!'”, împărtășește ea, arătându-și vulnerabilitatea și dorința arzătoare de a păstra o conexiune profundă cu fiul său, în ciuda schimbărilor aduse de vârstă.

Pe lângă provocările și bucuriile aduse de cei doi copii, Mara Bănică se gândește și la posibilitatea de a-și mări familia. În ciuda unei cariere de succes și a unei vieți de familie împlinite, ideea de a avea un al treilea copil este contemplată cu o doză de precauție, având în vedere vârsta și responsabilitățile pe care le presupune creșterea unui copil. „Mai am niște ovule congelate și le vom ține 5 ani… mă gândesc că până la urmă tot o crimă e”, mărturisește ea, evidențiind dilema internă între dorința de a aduce pe lume încă un copil și considerațiile pragmatice legate de vârstă și de viitor.

Mara Bănică: Între carieră, maternitate și viitor

Revenirea în televiziune și rolul de moderator al unei noi emisiuni la Bollywood TV marchează o nouă etapă în cariera Marei Bănică. Însă, indiferent de realizările profesionale, inima ei rămâne acasă, alături de copiii săi, care îi modelează fiecare zi. Confruntându-se cu provocările maternității și schimbările pe care le aduce creșterea copiilor, Mara Bănică reușește să navigheze între vulnerabilitate, forță și iubire necondiționată, oferind o perspectivă realistă și profund umană asupra vieții de părinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: