Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, critici dure la adresa Monicăi Gabor: „Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională?”

Mara Bănică, critici dure la adresa Monicăi Gabor: „Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională?”

Mara Bănică, critici dure la adresa Monicăi Gabor: „Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională?”

Mara Bănică, critici dure la adresa Monicăi Gabor! Iată ce a declarat!

Mara Bănică, critici dure la adresa Monicăi Gabor

Mara Bănică a stârnit controverse majore! Aceasta a criticat dur tinerețea și faptele Monicăi Gabor pe rețelele sociale. Aceasta a subliniat diferența dintre imaginea publică și realitatea din trecutul Monicăi, subliniind că ea a avut parte de dificultăți în adolescență. Monica Gabor a recunoscut că la 14 ani s-a confruntat cu probleme serioase, inclusiv relații controversate cu bărbați mai în vârstă. Mara Bănică a ironizat autointitularea Monicăi drept „comoară națională,” susținând că România are adevărate comori naționale, cum ar fi Iulia Hașdeu, Monica Lovinescu și Ecaterina Teodoroiu.

Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa: La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloții pe care-i purtam împreună cu surorile mele.

Monica Gabor (fosta Columbeanu). O comoară națională. Așa zice site-ul ei. Ăla terminat cu punct com. Că pe ăla cu punct ro (nu există, din păcate), știe toată lumea cum stă treaba. O să râdeți, dar am citit tot capitolul cu biografia. E făcută pentru americani. Ăia habar n-au nici că postul Național Tv (unde cică a fost ea asistentă) e unul inexistent, nici că laBe1 tv nu se uită nici dracul! Ălora poți să le zici orice. Halesc. Dacă și ar fi făcut o biografie pe un site pentru români și ar fi fost sinceră, ar fi sunat așa:

La 14 ani m-am făcut curvă. Mă săturasem de băut apă de la robinet, de pâine cu porția și chiloți pe care-i purtam împreună cu surorile mele, cu rândul. Primul meu pește a fost unul, Dinu Damaschin. M-a dat la tot orașul. Bine, la oameni cu bani, nu la oricine. O dată sau de doua ori m-a dus și la București, la lucru. Frumos oraș! Mi-a plăcut din prima. Am zis că acolo vreau să ajung. Și mi-am îndeplinit visul. Un alt pește, din lumea bună, m-a cumpărat. Unul Matei Miko. Vrăjește lumea că face modelling. Aiurea! Plasează tinere ca mine, pe ici, pe colo. Norocul meu a fost Irinel. M-a plăcut, prostul! M-a luat de tot. M-a îmbrăcat, m-a dus la școală, m-a spălat. M-a luat și de nevastă.

În fine, nu zic mai departe. Că de aici, povestea e cunoscută. Cum mă, frate, sa te autointitulezi comoară națională? Este vreo Iulia Hașdeu? Vreo Monica Lovinescu? Vreo Ecaterina Teodoroiu? Nu. Țara asta a noastră are, sper, un alt sistem de valori când vine vorba de comori naționale”, a scris Mara Bănică Pe Facebook, relatează Click! 

Monica Gabor locuiește acum în SUA cu fiica ei

Monica Gabor locuiește acum în SUA cu fiica ei, iar viața sa a avut transformări semnificative de-a lungul anilor, începând cu visul de a deveni model și ajungând la notorietatea ca soție a lui Irinel Columbeanu. Divorțul lor în 2011 a pus capăt poveștii lor de dragoste, iar fiica lor a rămas la tată, dar mai târziu s-a mutat la mama ei în SUA.

 

Sursa foto: Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: