Redactia.ro
Home » Știri » Renova o casă atunci când a dat peste un obiect bizar ascuns în ventilație. Nu a putut să creadă ce vede și a chemat imediat poliția

Renova o casă atunci când a dat peste un obiect bizar ascuns în ventilație. Nu a putut să creadă ce vede și a chemat imediat poliția

GALERIE FOTO (8) comoara

Un muncitor a avut parte de surpriza vieții sale în timp ce renova un apartament. Incredibil ce a putut găsi în ventilația unui apartament pe care îl renova. Povestea sa a ajuns să fie relatată de multe dintre publicațiile din țara natală a bărbatului. Iată peste ce comoară a putut să dea și ce s-a întâmplat cu aceasta!

Descoperirea incredibilă pe care a făcut-o un muncitor în timp ce renova un apartament

În timp ce efectua renovări într-un apartament, un muncitor a descoperit o comoară ascunsă în sistemul de ventilație. Aceasta consta din lingouri și monede de aur evaluate la suma exorbitantă de 135.000 de euro. Fără să ezite, bărbatul a decis să predea imediat obiectele Poliției!

În timp ce efectua lucrări într-un apartament din Heidelberg, Germania, un muncitor a descoperit o comoară formată din lingouri și monede de aur în valoare de 135.000 de euro. Deoarece apartamentul nu era locuit de nimeni, muncitorul a sunat imediat la poliție pentru a ajuta la găsirea proprietarului aurului, conform publicației germane Tagesspiegel.

lingouri aur
Bărbatul a găsit mai multe lingouri de aur în aerisirea casei. A chemat imediat poliția

După câteva zile de investigații, polițiștii au reușit să afle cine a ascuns aurul acolo: un bătrân de 90 de ani care se afla internat într-un azil și uitase de comoară. Poliția din Mannheim a confirmat că bătrânul își ascunsese aurul acolo cu mulți ani în urmă și că uitase complet de el.

Conform oamenilor legii, bătrânul nu se află într-o stare de sănătate prea bună și nu a putut să ofere declarații suplimentare despre comoara respectivă. Ținând cont că bătrânul nu poate lua decizii pentru propria persoană, cel care va ridica aurul în locul pensionarului va fi tutorele legal al acestuia, conform polițiștilor germani.

Cel care a găsit comoara ar putea primi o recompensă finaciară din partea poliției

Purtătorul de cuvânt al poliției, Philipp Kiefner, a declarat pentru Bild: „Lingourile de aur de două kilograme valorează în jur de 60.000 de euro fiecare, iar monedele în jur de 15.000 de euro”. „Aurul îi aparține și îl va primi înapoi. Tutorele legal îl va lua în custodie pentru el”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției. În plus, acesta a adăugat că va trebui să se analizeze din punct de vedere juridic dacă cel care a găsit comoara va primi o recompensă pentru faptul că a acționat atât de rapid și a alertat poliția pentru a o prelua.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: