Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Replica șocantă a unei soacre pentru nora care își alăpta bebelușul. Povestea tinerei a devenit virală în mediul online

Replica șocantă a unei soacre pentru nora care își alăpta bebelușul. Povestea tinerei a devenit virală în mediul online

Replica șocantă a unei soacre pentru nora care își alăpta bebelușul

Replica șocantă a unei soacre pentru nora care își alăpta bebelușul. Este normal ca viața și organismul unei femeie să se schimbe după ce devine mamă. Alăptatul poate dura până la șase luni, sau chiar mai mult. În această perioadă, mămicile nu mai au timp să se îngrijească, iar toată atenția este îndreptată către bebelușii lor. În mod normal, familia și apropiații ar trebui să fie  să le ajute cu sfaturi bune și nu să le facă mai mult rău. Este cazul unei mămici care a primit o replică absolut tăioasă de la soacra sa.

Replica șocantă a unei soacre pentru nora care își alăpta bebelușul. Povestea tinerei a devenit virală în mediul online

Replica șocantă a unei soacre pentru nora care își alăpta bebelușul. Venirea pe lume a unui bebeluș este o binecuvântarea, iar fiecare moment petrecut alături de el vă fac zilele mai frumoase. Deși ar trebui să fie fericită și să se bucure de copiii ei, o tânără mămică a fost descurajată de propria soacră.

Tânăra și-a spus povestea pe rețelele de socializare, iar aceasta a devenit virală. Aflată în plin proces de alăptare, proaspăta mămică a povestit pe platforma Reddit că soacra ei a jignit-o pentru că umblă dezbrăcată. Femeia avea doi copii, unul de 18 luni și bebelușul de trei săptămâni. Așadar, putem spune că nu mai avea deloc timp pentru ea, iar toată atenția și-o îndrepta asupra lor. Femeia a spus că ambii copii erau alăptați, motiv pentru care aceasta purta numai tricouri cu bretele.

În momentul în care alăpta bebelușul, la ușa au sunat fosta cumnată și fosta soacră. Crezând că este prietena care urma să vină la ea, tânăra s-a ridicat de pe canapea fără să-și mai tragă tricoul peste sân. În momentul în care le-a deschis ușa, cele două s-au arătat indignate de gestul tinerei. „Așteptam să apară o prietenă de-a mea, așa că nu am stat pe gânduri când am deschis ușa, cu un sân scos pe afară și complet răvășită. Din păcate, nu era prietena mea, ci fosta mea soacră și fosta mea cumnată. Cumnata mea a oftat și și-a întors privirea iar mama ei era complet dezgustată. Desigur, copilul cel mare a decis că este momentul oportun să înceapă să plângă, care deranjează un bebeluș deja agitat, care se oprește din alăptat și lasă sânul din gură”, a povestit tanara.

Replica tăioasă venită din partea soacrei

După ce a terminat de alăptat, soacra, extrem de deranjată de faptul că nora sa făcuse acest gest,  i-a adresat acesteia o replică extrem de dură. „Normal că te-a părăsit când tu preacurvești așa. Putea să fie oricine la ușă și tu ai deschis cu țâțele despuiate!”

Atunci, tânăra a izbucnit în plâns, iar prietena care venise la ea le-a dat afară pe fosta cumnată și fosta soacră, încercând să o liniștească pe proaspăta mămică. De parcă nu era de ajuns, femeia a primit zeci de mesaje pe telefon de la cele două, în care era acuzată că încă își mai alăptează băiatul cel mare și că umblă dezbrăcată prin casă. „Cineva mi-a scris că aș fi putut să fiu o distracție pentru șoferii de pe stradă și să cauzez un accident. Am început să mă îndoiesc de mine. Prietena mea m-a liniștit și m-a îndemnat să scriu aici povestea mea ca să văd care este reacția oamenilor și să arăt fostului meu soț și familiei lui că nu este ok să mă trateze așa”, a mai scris aceasta.

Spre surprinderea ei, mii de oameni au apreciat-o și au acuzat-o pe fosta soacră. Internauții au susținut-o pe tânăra care se străduiește să își crească singură cei doi copii. ”Doamne ferește! Nu a fost și ea mamă? Cum să îți spună așa ceva? Câtă răutate! Nu mai băga pe nimeni în seamă, ești o mamă grozavă.”, ”Îmi dau seama cât de tare te doare sufletul din cauza unor oameni ca ei, când numai tu știi ce eforturi și sacrificii faci pentru copiii tăi. Fii tare! Ești o mamă minunată!”, au fost doar cateva dintre comentariile internauților la postarea tinerei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: