Redactia.ro
Home » Monden » Replici acide între jurații de la „Românii au Talent”. Ce a putut să-i spună Florin Călinescu colegei sale, Andra

Replici acide între jurații de la „Românii au Talent”. Ce a putut să-i spună Florin Călinescu colegei sale, Andra

Replici acide între jurații de la _Românii au Talent_

Replici acide între jurații de la Românii au Talent. În fiecare ediție a emisiunii Românii au Talent au loc momente surprinzătoare, venite atât din partea concurenților dar și între jurații show-ului. Luni seara, Florin Călinescu i-a adresat o replică acidă Andrei, după ce artista a spus ce pasiune are.

Replici acide între jurații de la „Românii au Talent”. Ce a putut să-i spună Florin Călinescu colegei sale, Andra

Replici acide între jurații de la „Românii au Talent”. În sezonul 11 al emisiunii Românii au talent, momentele concurenților sunt surprinzătoare și pline de suspans, iar cei patru jurații ai show-ului au avut parte de clipe de neuitat. Cu toate astea, telespectatorii s-au obișnuit cu jurații care nu se feresc să-și spună părerea unul despre celălalt, când este ocazia. Astfel, în ediția de luni, într-o pauză publicitară, Andra a precizat că îi place să asculte muzica latino, în limba spaniolă. Însă, colegul ei, Florin Călinescu i-a dat o replică acidă artistei, desființând total plăcerea sa. ”Deci fii atent aici, nu există nimic mai ridicol decât muzica spaniolă. Toți lăcrimează, toți…Doua, trei portugheze mai merg, dar spaniolii sunt penibili toți”, a spus Florin Călinescu.

În aceeași discuție a intervenit și Smiley, care se afla la masa juraților în locul lui Andi Moisescu. Artistul a fost de partea Andrei, menționând că îi place și lui muzica latino. Ei bine, Andra nu a fost deranjată de comentariul colegului său, având în vedere că aceasta a mai fost contrazisă de Florin Călinescu.

Într-o ediție anterioară a show-ului, juratul i-a spus Andrei că nu ar putea să cânte o anumită melodie. Mai exact, actorul s-a referit la faptul că Andra nu ar putea să cânte precum regreta cântăreața Laura Stoica. ”Nu poţi să o cânţi ca Laura (Laura Stoica, n.r.). Nu ai vocea aia de rock. Ea mai trăgea la măsea, mai fuma, trebuie să ai vocea puţin gâjâită”, a spus Florin Călinescu.

Andra, gafe de proporții la Românii au talent

Soția lui Cătălin Măruță a fost protagonista unei gafe de proporții în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Pro Tv. După ce Maria și Marius Fătu au avut un număr impresionat, Andra a gafat-o grav. Duo Fătu, a adus în fața juraților un număr impresionat de acrobații, executând mai multe exerciții, iar întreg momentul a fost finalizat cu un sărut la înălțime. Extrem de impresionată de cei doi, Andra a fost prima care a discutat cu ei. Deși a fost captivată de performanță celor doi, Andra a făcut o gafă de zile mari. Aceasta i-a întrebat cum se numesc, iar după ce a aflat numele de familie, i-a întrebat dacă sunt frați, având în vedere că aceștia s-au sărutat cu câteva minute înainte. „Ai fost foarte drăguță cum ai făcut așa. Cine sunteți dragilor?.)…)Deci sunteți frați?”, a fost reacția Andrei.

Totodată, într-o ediție anterioară, Andra a fost mustrată de colegii săi. Artista continuă să vorbească la mobil chiar dacă începea numărătoarea inversă pentru a intra în scena concurentul de la Românii au talent. În acest timp, artista îi explica soțului ei cum să pună apă în rezervorul de cuptor, fără a realiza că trebuie să închidă. Andi Moisescu i-a atras atenția subtil, iar în acel moment artista încheie discuția cu Măruță. „A, după mine stați? Hai că dacă stați după mine…hai că sunt la filmări. Iubire, vezi că rezervorul cuptorului e gol, trebuie să pui apă în el. Te iubesc, pa!”, este replica pe care Andra i-o adresează lui Andi. Nici Florin Călinescu nu s-a abținut și i-a adresat câteva cuvinte dure colegei sale. „Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin.E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, i-a spus Florin Călinescu artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: