Redactia.ro
Home » Monden » Replici acide la Insula Iubirii. „Nu te mai arunca în brațele primului bărbat care îți iese în față!”

Replici acide la Insula Iubirii. „Nu te mai arunca în brațele primului bărbat care îți iese în față!”

Replici acide la Insula Iubirii. „Nu te mai arunca în brațele primului bărbat care îți iese în față!''

Cuplurile care au venit să își testeze relația la Insula Iubirii o călătorie plină de tentații și provocări. Nu lipsesc din emisiune nici replicile acide dintre concurenți și ispite! Ce i-a spus Bogdan Cristinei și ce sfat i-a oferit.

Replici acide la Insula Iubirii

Ispita Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii a fost deranjat atunci când a văzut imaginile cu Cristina și cu Denis în timp ce se sărutau . Mai mult, el i-a transmis un mesaj dur Cristinei pe rețelele de socializare, după ce a văzut apropierea dintre ea și Denis Slav.

Inițial, Cristina de la Insula Iubirii a fost cea care a decis să se despartă de Sebastian, însă concurenta a tot filtrat cu Bogdan o perioadă. Totuși, tot Cristina a fost cea care s-a sărutat cu ispita Denis Slav.

„Nu te mai arunca în brațele primului bărbat care îți iese în față!”

Bogdan Ionescu a fost deranjat de atitudinea Crsitinei. Deși cei doi au avut parte de momente pline de tandrețe, Bogdan Ionescu i-a transmis un mesaj dur Cristinei pe rețelele de socializare. Bogdan Ionescu consideră că aceasta filtrează cu mai multe din ispite deodată.

”Sfatul meu pentru Cristina: Nu te mai arunca în brațele primului bărbat care îți iese în față!”, a scris Bogdan Ionescu pe rețelele de socializare.

Momente tensionate între Cristina și Bogdan

”Eu cred că te blochezi în detalii. Ar trebui să fi un pic mai relaxat. Te axezi pe detalii care nu-și au rostul. Poate că și pe mine deranjează extraordinar de multe chestii și totuși nu zic nimic. Nu zic, pentru că suntem într-un colectiv. Pe tine te deranjează așa chestii mărunte, pe bune?! Ești dificil’’, i-a reproșat Cristina lui Bogdan, la Insula Iubirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: