Redactia.ro
Home » Știri » Reproșuri la Insula Iubirii. Cristina și Bogdan, ceartă de proporții după despărțirea de Sebastian

Reproșuri la Insula Iubirii. Cristina și Bogdan, ceartă de proporții după despărțirea de Sebastian

Tentațiile de pe Insula Iubirii par că sunt peste relațiile celor care au venit în emisiune tocmai ca să le testeze. Cristina și Sebastian au decis să pună punct relației lor. Acum, Cristina s-a certat și cu Bogdan, ispita de care a declarat că se simte atrasă.

Cristina, ceartă cu ispita Bogdan după ce s-a despărțit de Sebastian

Neîntelegerile se țin lanț la Insula Iubirii. Cristina, proaspăt burlăciță și ispita Bogdan s-au certat. Concurenta nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Cei doi și-au aruncat reproșuri, iar totul a pornit de la un detaliu aparent nesemnificativ.

De ce s-au certat Cristina și Bogdan

Cristina și Bogdan s-au certat din cauza muzicii. Totul a început după ce Bogdan a fost deranjat de muzica ascultată la petrecere, iar Cristina s-a enervat din cauza stării negative a ispitei.  Bogdan a fost cel care a pus muzică techno toată ziua, dar pe seară, ceilalți au schimbat genul muzical. Asta a devenit un deranj pentru Bogdan. El s-a retras, iar Cristina s-a dus să vadă dacă se simte bine, moment în care i-a reproșat mai multe lucruri.

„Eu cred că te blochezi în detalii. Ar trebui să fi un pic mai relaxat. Te axezi pe detalii care nu-și au rostul. Poate că și pe mine deranjează extraordinar de multe chestii și totuși nu zic nimic. Nu zic, pentru că suntem într-un colectiv. Pe tine te deranjează așa chestii mărunte, pe bune?! Ești dificil’’, i-a reproșat Cristina lui Bogdan.

La rândul lui, Bogdan i-a dat replica Cristinei.

„Mi-a reproșat că nu totul e despre mine și că ea preia starea mea. Acum, dacă ea preia starea mea, foarte bine poate să preia și starea altuia’’, a spus Bogdan la testimonial.

Cristina și Sebastian nu mai formează un cuplu

După mai multe discuții pe care le-a avut în aceste zile cu ispitele masculine, Cristina spune că a realizat că nu se află în relația perfectă. Mai mult, aceasta a zis că Sebastian nu este bărbatul vieții ei. Cristina a arătat în mai multe rânduri atracția pe care o simte față de ispita Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: