Redactia.ro
Home » Știri » Restructurări la compania HP. 9.000 de angajați vor fi concediați

Restructurări la compania HP. 9.000 de angajați vor fi concediați

Restructurări la compania HP. 9.000 de angajați vor fi concediați

Restructurări la compania HP. Compania Hewlett-Packard a anunțat că va reduce până la 16% din personal. Acesta fiind un plan masiv de restructurare care vizează reducerea costurilor.

Restructurări la compania HP. 9.000 de angajați vor fi concediați

Compania HP a declarat că va reduce până la 16% din angajați, adică între 7.000 și 9.000 de locuri de muncă vor fi eliberate. Potrivit unui comunicat din partea companiei, HR se gândește că planul va duce economii brute anuale de aproximativ un miliard de dolari până la finalul anului 2020. De asemenea,HP avea aproximativ 55.000 de angajați în toată lumea, ceea ce înseamnă că până la 16% dintre angajați sunt vizați de reduceri.

Vedem acesta ca un nou capitol pentru. HP, şi vom anunţa mutări îndrăzneţe în susţinerea acestui nou început. Am petrecut multă vreme punând la cale planul. Îmbrăţişăm schimbările pe care le vedem în pieţe şi care ne pot ajuta să poziţionăm compania bine pentru viitor”, a declarat. Enrique. Lores, CEO-ul HP.

Reorganizarea companiei va costa un miliard de dolari

Anul trecut, afacerile locale ale. HP Inc. au crescut cu 21%, la 305 milioane de lei, compania majorându-se și atât vânzările de sisteme .PC, cât și cele de echipamente de imprimare.

Reorganizarea companiei. HP va costa 1 miliard de dolari, ceea ce înseamnă un impact de 100 de miliarde de doalri în O4 2019, 500m miliarde dolari în anul 2020 și restul vor fi împărțiți între 2021 și 2022.

Citeste si:Descoperire macabră în Municipiul Constanța. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în spatele unui gard

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: