Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rețeta de paste cu creveți a Adelinei Pestrițu. Face senzație cu ea pe Internet: “Mi-a mers la suflet”

Rețeta de paste cu creveți a Adelinei Pestrițu. Face senzație cu ea pe Internet: “Mi-a mers la suflet”

GALERIE FOTO (4)

Iată rețeta de paste cu creveti a Adelinei Pestrițu! Vedeta face senzație cu preparatul pe Internet, iar tot mai mulți internauți o încearcă, mai ales că nu necesită prea mult efort pentru așa o masă copioasă și sănătoasă.

Adelina Pestrițu împărtășește tot cu ai săi urmăritori de pe Instagram! Chiar și secretele din bucătărie. Și iată că rețeta de paste cu creveți nu doar că arată senzațional, ci este și extrem de sănătoasă, fiind inspirată de un medic nutriționist pe care vedeta îl urmărește la rândul ei.

“Nu vă puteți imagina cum miroase în casă. Trebuie neapărat să încercați rețeta asta, care este super simplă de făcut. Eu sunt innebunita dupa creveti si avocado, asa ca reteta asta mi-a mers la suflet. Din pacate, nu am atat timp sa petrec in bucatarie, dar atunci cand o fac se lasa cu aplauze”, le-a mărturisit Adelina Pestrițu urmăritorilor ei într-un InstaStory.

 

Rețeta de paste cu creveți a Adelinei Pestrițu

Este destul de simplu să ne facem un prânz sănătos, așa cum ne învață chiar Adelina Pestrițu! Dar ca să nu avem deloc emoții, începem cu ustensilele de bucătărie pe care e bine să le avem la îndemână: o oală pentru fiert pastele, o tigaie de aproximativ 28 cm, spatula și nu în cele din urmă, un blender.

Să trecem la ingredientele necesare pentru două porții suficient de generoase. Iată mai jos lista de ingrediente:

250-300 g tagliatelle

200 g creveti

1/2 zucchini sau chiar dovlecel

ulei de masline

sare, piper, după gust

parmezan sau brânză pentru paste, dacă se dorește

 

Pentru pregătirea sosului este nevoie de:

1 avocado copt

3-4 linguri smântana (min. 16% grasime)

1 cățel de usturoi, dacă se dorește

Rețeta de paste cu creveți a Adelinei Pestrițu, pas cu pas

PASUL 1: Crevetii se spală bine, apoi se pun pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de apă.

PASUL 2: Se taie avocado în cubulete, se toacă mărunt usturoiul, iar toate se dau împreună cu smântâna la blender până se formează o pastă consistentă, pe care o vom folosi ca sos pentru paste.

PASUL 3: Punem pe foc oala cu circa 2,5 l apă, în care punem un pic de sare și câteva picături de ulei de măsline. Când apa începe să fiarbă, se adaugă pastele, care se lasă la fiert cca. 5-6 minute.

PASUL 4: Zucchini sau dovlecelul se taie felii sau fâșii, pe lung. Se ia tigaia în care încingem 2 linguri de ulei de măsline. Se pune la călit pentru câteva minute zucchini/dovlecelul. După gust, se adaugă sare si piper. Feliile se scot mai apoi din tigaie si se pun separat pe o farfurie.

PASUL 5: În aceeasi tigaie, se mai adaugă 2-3 linguri de ulei de măsline și, atunci când începe să se încingă, se adaugă crevetii, peste care punem sare si piper, după gust. Se vor face in cca 10 min. Nu uitati sa ii intoarceti pe ambele parti. Crevetii sunt facuti atunci când capătă culoarea roz. Atunci vor fi luați din tigaie și puși separat pe o farfurie.

PASUL 6: După ce verificăm pastele să fie fierte după preferință, le scurgem de apă. Puse într-un vas mai mare, acum adăugăm peste ele sosul preparate mai devreme cu avocado. Apoi punem zucchini/ dovlecelul, creveții, parmezan, dacă se dorește și … POFTĂ BUNĂ!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: