Redactia.ro
Home » Homepage » Revelion 2023: programele posturilor TV. Cum să câștigi 10.000 de euro uitându-te la televizor

Revelion 2023: programele posturilor TV. Cum să câștigi 10.000 de euro uitându-te la televizor

Revelion 2023: programele posturilor TV. Cum să câștigi 10.000 de euro uitându-te la televizor

Revelion 2023: ce programe au pregătit principalele posturi TV. Divertismentul este la putere, dar există și momente de arhivă și chiar o retrospectivă a celor mai importante știri, în noaptea de Anul Nou.

Revelion 2023: ce programe au pregătit posturile TV

Revelionul cel neBUN, la Antena 1

Echipa de la „Super Neatza“ cu Răzvan şi Dani de la Antena 1 va avea o ediţie specială a emisiunii lor. Începând cu ora 17.00, îi puteți vedea pe matinali cum se pregătesc pentru marea petrecerea. Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România sunt prezenți.

De la ora 20:00, la Antena 1, începe Revelionul de seară. Va fi un concurs de Revelioane, care se dă între Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, duelându-se în ringul Revelionului cel neBUN.

Fiecare are o echipă de vedete, astfel că îi veți putea vedea pe: Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Adriana Trandafir, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții.

Mari artiști și tarafuri de lăutari, la TVR1

La TVR 1, în noaptea de Anul Nou, o maşină cu un grup de artiști în drum spre Bucureşti face pană într-un orășel de provincie. Actorul Marius Florea Vizante, în rolul unui şofer simpatic, se străduiește din răsputeri să-şi îndeplinească misiunea: să ducă artiştii în Capitală pentru noaptea de Anul Nou. De aici porneşte Programul de Revelion 2023 de la TVR 1, începând cu ora 21.00, a relatat Adevarul.ro.

TVR 1 continuă tradiţia programelor de Revelion pentru toată familia, cu mult umor şi muzică de petrecere, filmate anul acesta de regizorul de film Igor Cobileaschi şi echipa sa. Printre protagoniști se numără actorii Marius Florea Vizante, Vali Rupiţă, Vitalie Bichir, Ada Lupu, Lulu Ioan Creţescu, Ionuţ Cornilă, Irina Răduţu, Petruţ Butuman și alții.

Vor fi și: Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache, Armin şi Petrică Nicoară, Taraful Fane Dumitrache, Taraful Constantin Lătăreţu, Vali Rupiţă şi Taraful Dumitru Răducanu, Pepe, Andreea Bănică, 3 Sud Est, Nicole Cherry, Fără Zahăr, potrivit sursei.

Sub genericul „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!”, după ora 3.30, la TVR 1 difuzează muzică lăutărească și de petrecere. Pentru cei care rezistă până dimineaţă, după ora 6.00, la TVR 1 începe Retro Revelionul, momente din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, cu Ştefan Bănică şi Stela Popescu, Toma Caragiu, Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu și alții.

Revelion și aniversarea de 10 ani a postului TV, la Digi24

La Digi24, o să aibă premiara Breaking Show, un format specific emisiunilor de tip late night show, dar păstrând și abordarea unei televiziuni de știri, plus o retrospectivă a celor mai importante știri ale ultimilor 10 ani.

Trecerea în noul an marchează și 10 ani de existență Digi24.

Gazdele emisiunii vor fi Oana Zamfir și Lucian Mândruță, și nu vor fi lipsi invitații: Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Țăranu, Andreea Brașovean, Vlad Craioveanu.

Prima TV

La Prima TV, va fi o seară cu muzică de petrecere, dar și tradiții de Anul Nou.  Începând cu ora 19.15, Mircea Dinescu are o ediție specială a emisiunii „Poezie și delicatețuri“.

Seara continuă cu emisiunea „Totu-i fain“, prezentată de Diana Enache şi Alin Pascal. Sunt invitați: chef Antonio Passarelli Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ansamblul Dor Românesc, Ad Libitum, Ramona Faur, Alexandru Pop, Mirela Pană, Diana Bucşa, Cristina Turcu Preda, Nicolae Mureşan, Alessis, Alexandru Pugna , Domnica Dologa, Elisabeta Guzu, Pamfil Roată, Ansamblul Plai Bucovinean, Dj Dtelian, Ionuţ şi George Chindris, Anda Horoba, Ţinu Verezesan.

Cum să câștigi 10.000 de euro uitându-te la Pro TV de Revelion

Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele Protevelion 2023, care va începe la ora 20.00. Cele mai iubite vedete din România vor fi prezente în acea seară în casele românilor, iar printre ele se numără Andra, Irina Rimes, Smiley, Andi Moisescu, Andreea Esca, Irina Loghin, Florin Busuioc, Cabral și alții.

Totodată, Pro TV bune la bătaie și un premiu de 10.000 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți emisiunea și să prindeți unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran, iar apoi să accesați site-ul: prindeindiciul.protv.ro și să completați formularul de înscriere. Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie 2023, pe site-urile PRO.

Revelion 2023: programele posturilor TV. Cum să câștigi 10.000 de euro uitându-te la televizor
Foto: Antena 1, Pro TV, Digi24
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: