Redactia.ro
Home » Știri » Revoltător! Gheorghe Dincă a primit un nou botez în închisoare și s-a pocăit

Revoltător! Gheorghe Dincă a primit un nou botez în închisoare și s-a pocăit

gheorghe dinca

Revoltător! Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a ucis două adolescente, cere acum ajutorul divin. Incredibil decizia pe care a luat-o Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă s-a pocăit

După ce a fost condamnat de Tribunalul Olt la 30 de ani de închisoare pentru răpirea și uciderea celor două adolescente din Caracal, Gheorghe Dincă este gata să se mântuiască și să-și schimbe viața, conform propriilor spuse. Așadar, el a depus o cerer bizară care i-a fost și acceptată, între timp, iar acum face parte dintr-o asociație penticostală condusă de un influent om de afaceri.

Gheorghe Dincă a sperat până în ultima clipă că judecătorii vor fi blânzi, însă verdictul celor 30 de ani pe care trebuie să-i petreacă în pușcărie a fost unul care l-a demoralizat complet și l-a făcut să-și reconsidere opțiunile. Acum, Gheorghe Dincă a decis să caute alinare pentru faptele teribile pe care le-a făcut cu ajutorul divinității.

Vestea că ucigașul Alexandrei și Luizei s-a pocăit a fost dată chiar de membrii asociației „Misiunea Family to Family”, condusă de omul de afaceri Mike Olari.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

„Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului. Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou! Împreuna cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreți) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris”, a declarat Mike Olari.

Tot Mike Olari a distribuit și un clip video în care Gheorghe Dincă apare citind de pe o foaie „Am făcut și fapte cu care nu mă pot mândri”. Pe pagina de Facebook a lui Mike Olari apare și o imagine în care Gheorghe Dincă stă alături de alți deținuți, toți fiind îmbrăcați în alb.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: