Redactia.ro
Home » Știri » Rezultate alegeri locale. Primar mort, la câteva ore după ce fusese reales

Rezultate alegeri locale. Primar mort, la câteva ore după ce fusese reales

rezultate alegeri locale

Rezultate alegeri locale 2020. Primarul comunei Sadova din județul Dolj a murit la câteva ore după ce fusese reales. Eugen Safta a suferit un infarct fatal în noaptea de duminică spre luni, la scurt timp după aflarea rezultatelor.

Acesta câştigase un nou mandat de primar cu 44,98% din totalul voturilor exprimate, la o diferenţă de 127 de voturi faţă de principalul său contracandidat de la PNL, transmite Agerpres.

Emoțiile alegerilor locale au fost prea puternice pentru inima slăbită a politicianului.

Potrivit informațiilor oferite de apropiați, primarul doljean ar fi început să se simtă rău la scurt timp după închiderea urnelor. Imediat, rudele și localnicii au chemat ambulanța.

Medicii sosiți la fața locului au încercat manevre de resuscitare, dar nu au mai putut face nimic pentru Safta și în jurul orei 2.00 au pronunțat decesul acestuia.

Primarul mort din Deveselu a câștigat alegerile

Ion Aliman, primarul din Deveselu, care a murit 17 septembrie din cauza COVID-19, a câștigat alegerile locale de duminică. A primit 1.020 de voturi din cele 1.600 exprimate în comună, relatează Gazeta Nouă. Aliman candida din partea PSD pentru un nou mandat de primar.

Pentru că a murit cu două săptămâni înainte de alegerile locale, buletinele de vot nu au mai putut fi schimbate. Mulți oameni au votat cu primarul decedat, motivând că a făcut mult lucruri bune în comună. În acest condiții, alegerile vor fi reluate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: