Redactia.ro
Home » Monden » Rică Răducanu, în prag de faliment: „Cred că nu au oamenii bani”

Rică Răducanu, în prag de faliment: „Cred că nu au oamenii bani”

GALERIE FOTO (2) Rică Răducanu, la un pas să își piardă afacerea de pe litoral

De la o afacere prosperă, de succes la pragul falimentului. Fostul portar al echipei de fotbal Rapid, Rică Răducanu trece printr-o perioadă grea de când afacerea sa de pe litoral este în declin, fapt datorat pandemiei de coronavirus care a influențat turiștii să nu-și mai planifice vacanțe la fel de des ca înainte. Iată ce se va întâmpla cu terasa de lux a fostului sportiv!

Rică Răducanu, în prag de faliment

Rică Răducanu trece printr-un colaps în afaceri. Acesta deține o terasă de lux în stațiunea Neptun, dar a povestit recent că afacerea nu mai merge ca altădată. Înainte de pandemie, localul obișnuia să fie plin de turiști, astfel încât sportivul lucra cot la cot cu angajații pe care îi avea, însă, acum, puțini sunt cei care mai trec pragul terasei pentru a mânca, mai ales că fostul portar susține că nu a schimbat prețurile prea mult.

Sursa foto: Click!

„Prețurile au rămas cam tot așa, am scumpit doar cu 1,5 lei sau cu 2 lei. Vărul meu are o fermă, deci aduce cam tot de acasă. Însă nu este mai nimeni pe Litoral, azi am avut zece inși, însă ieri n-am avut pe nimeni. Pe drumul de la Mangalia spre Neptun m-am tot uitat, nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse, nici pe stradă nu e nimeni, e tare ciudat. Cred că nu au oamenii bani, iar tineretul a plecat pe afară, în vacanță.

Înainte era aglomerație, la noi, la terasă, n-aveai loc la mese, mai serveam și eu o ciorbă, mai mergeam printre mese, mai povesteam, mai spuneam o glumă. Acum e treabă urâtă, nu am văzut așa ceva niciodată. Patronii și-au făcut și ei calcule, ca să fie cât mai bine, n-au forțat prețurile, dar tot degeaba”, a declarat Rică Răducanu pentru „Ego.ro”.

Rică Răducanu: „Fac tratament cu nămol, la picioare”

Rică Răducanu are probleme de sănătate încă din tinerețe din pricina consumului de carne. Acesta suferă de gută, iar acum, povestește că urmează tratament pentru picioarele umflate cauzate de afecțiunea pe care o are. Fostul portar face împachetări cu nămol, la Mangalia. Totodată afirmă că este fericit că a participat la inaugurarea Teatrului de vară „Jean Constantin’, din Techirghiol:

„La Mangalia, fac tratament cu nămol, la picioare, că de abia merg, sunt și cu nevastă-mea, și ea are probleme. Este un centru bun, cel mai mare din țară, au tot ce vrei, tată, e bază mare de sănătate. Mai am o săptămână de tratament, poți să te și internezi la ei, dar eu stau în Mangalia, căci am aici apartament. De aceea sunt mai bronzat, așa, ca Jean Constantin.

Mă bucur că recent am participat la inaugurarea Teatrului de vară „Jean Constantin’, din Techirghiol. I s-a făcut un teatru nemaipomenit, toți dărâmă, iar cei de acolo i-au făcut teatru, frumos gest, mi-a plăcut”, a mai declarat acesta, potrivit aceleiași sursă.

Ce pensie încasează Rică Răducanu

După o carieră colosală în fotbal, fostul portar, al echipei Rapid, primește o pensie în valoare de 1800, de la statul român, bani cu care abia se poate întreține, după spusele lui:

„Noi, aștia, mai în vârstă, nu am avut șansa să facem niște contracte serioase, ca să avem din ce trăi și la bătrânețe, așa cum se fac acum în fotbalul mondial. Pe atunci, luam cam 300 de lei și 1.000 de lei, la calificare. Dar, nu țineam de bani.

Plecam cu gagicile la restaurante, pe la Intercontinental, erau vremuri tare frumoase. Maică-mea, săraca, îmi tot spunea: „Băi, bagă ceva bani la saltea, că nu se știe, vin vremuri grele!” Dar, n-am ascultat-o, n-am făcut economii”, a spus Rică Răducanu, potrivit „playsport.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: