Redactia.ro
Home » Știri » Rică Răducanu trăiește periculos. Are probleme de sănătate, dar refuză să se opereze: «Nu vreau să ajung aici!»

Rică Răducanu trăiește periculos. Are probleme de sănătate, dar refuză să se opereze: «Nu vreau să ajung aici!»

rica raducanu

Rică Răducanu se confruntă cu dificultăți din cauza sănătății sale. Fostul mare portar al Rapidului a dezvăluit câteva detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Iată ce se petrece în prezent și care este diagnosticul oferit de medici.

Rică Răducanu se confruntă cu probleme serioase la genunchi, ca rezultat al practicării excesive a sportului pe o perioadă îndelungată. Medicii i-au sugerat că cea mai bună soluție ar fi o intervenție chirurgicală imediată, prin care să i se implanteze o tijă la nivelul genunchiului.

Rică Răducanu refuză să se opereze, deși starea lui de sănătate nu este deloc bună

La vârsta de 77 de ani, Rică Răducanu nici nu vrea să se gândească la perspectiva unei posibile intervenții chirurgicale. Chiar dacă suferă de afecțiuni de sănătate și resimte dureri la nivelul genunchilor, celebrul sportiv respinge ferm varianta de a fi supus unei operații. Fostul portar al echipei din Giulești nu și-a pierdut speranța și optimismul, continuând să trăiască viața în mod activ și plin de entuziasm.

„Nu sunt deloc bine, tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt ok deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele, știți și voi că mă supără de ani de zile, iar acum problemele s-au acutizat și mai mult.

Am probleme mari cu cartilajele, fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare. Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele, dar eu nu vreau să mă operez că, după o să urmeze o perioadă lungă de recuperarea, în care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a declarat Rică Răducanu, conform Click!

Rică Răducanu cheltuie o mică avere doar pe medicamente

Rică Răducanu se simte copleșit de problemele cu care se confruntă. Fostul portar a dezvăluit că toată pensia pe care o primește este cheltuită pe medicamente, așadar este nevoit să trăiască din pensia pe care o încasează soția sa. Este extrem de revoltat și se simte neputincios.

„Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente.

Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi”, a declarat Rică Răducanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: