Redactia.ro
Home » Monden » Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” a făcut accident! Cum se simte fostul concurent al lui Sorin Bontea

Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” a făcut accident! Cum se simte fostul concurent al lui Sorin Bontea

GALERIE FOTO (3)

Fostul concurent al lui Sorin Bontea a trecut prin momente grele chiar cu puțin timp în urmă. Rikito Watanabe a fost implicat într-un accident rutier. El a oferit primele detalii despre incidentul nefericit pe contul său de Instagram. Deși nu au fost victime, iar situația nu a fost extrem de gravă, fanii bucătarului și-au făcut griji pentru acesta.

Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” a făcut accident! Cum se simte fostul concurrent al lui Sorin Bontea

Implicat într-un accident rutier recent, simpaticul japonez se află acum în afara oricărui pericol. Rikki le-a povestit fanilor, pe Instagram, cum s-a întâmplat totul. Celebrul bucătar a ținut să menționeze de la bun început că nu a fost vina lui.

Se pare că acest incident nu este singurul din viața fostului concurent al lui Sorin Bontea. Ghinioanele se țin lanț de el, și asta chiar bucătarul o susține. Din spusele lui, acesta a fost al treilea accident rutier în care a fost implicat în toată viața lui. De data aceasta, însă, bucătarul conducea autoturismul tatălui său.

Ulterior, Rikito Watanabe a postat pe Instagram și imagini cu mașina avariată. În imagini au apărut și oamenii legii care au ajuns de urgență la fața locului și cu primul martor. Tânărul martor a mers imediat să vadă cum se simte japonezul.

Rikito Watanabe, primele declarații după accident

De asemenea, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a ținut să mulțumească tuturor. Acesta i-a mulțumit, în special, tânărului care a venit imediat la el după accident. Bucătarul pare profund impresionat de noua generație. „Bună ziua, diamantelor! Am făcut al treilea accident din viața mea cu mașina tatălui meu.

Nu era vina mea, a fost un băiat care nu a semnalizat și mi-a tăiat fața. În poza 1 este martorul meu, a venit direct la mine și m-a întrebat dacă sunt bine. Băiat super de treabă și sunt fericit să văd tineri amabili și serioși”, a scris Rikito Watanabe pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: