Redactia.ro
Home » Știri » Ritualul zilnic care atrage norocul de partea ta. Este un gest cât se poate de banal

Ritualul zilnic care atrage norocul de partea ta. Este un gest cât se poate de banal

trifoi

Potrivit unor cercetări recente despre noroc, se crede că acesta nu este altceva decât rezultatul gândurilor și comportamentului nostru. Nu este o caracteristică cu care ne naștem, ci mai degrabă o calitate pe care o putem dezvolta. Prin urmare, stă în puterea noastră să atragem norocul. Iată cum poți atrage norocul de partea ta, conform specialiștilor Feng Shui. Există un ritual de care trebuie să ții cont și pe care este indicat să-l efectuezi în fiecare dimineață!

Ritualul zilnic care atrage norocul de partea ta. Este un gest cât se poate de banal

Pentru a obține armonie și noroc în viața noastră, filosofia Feng Shui susține că este esențial să respectăm anumite obiceiuri. Dacă îți dorești ca locuința ta să fie un spațiu plin de abundență și noroc, urmând aceste sfaturi vei observa cum energia pozitivă va funcționa în favoarea ta într-un timp scurt. Trebuie doar să respecți o regulă Feng Shui cât se poate de simplă!

Curățenia este un aspect esențial al practicii Feng Shui, deoarece se crede că într-un mediu curat energia pozitivă se poate răspândi mai ușor. Din acest motiv, conform acestei filosofii chinezești, se recomandă să ținem ferestrele deschise cât mai mult posibil în fiecare dimineață, cu scopul de a elimina vibrațiile negative și de a atrage abundența de partea noastră.

Obiectele pe care trebuie să le ai în casă. Aduc armonia și atrag prosperitatea financiară

Așa cum există obiecte pe care nu ar trebui să le ținem în casă pentru că aduc ghinion, există și articole care atrag bunăstarea financiară și spirituală, conform maeștrilor Feng Shui. Iată care sunt obiectele pe care trebuie să le ai în locuință dacă dorești armonie și împlinire!

Bambusul este recunoscut ca fiind un obiect Feng Shui extrem de eficient în atragerea norocului în locuință. Pe lângă aspectul său estetic, această plantă poate avea un efect pozitiv asupra stării tale de spirit și poate aduce o energie liniștitoare și prosperă în casa ta. Alte plante considerate a fi aducătoare de noroc în Feng Shui includ orhideele, palmierii și ficușii.

Potrivit experților, aducerea unui peștișor în casa ta poate schimba norocul tău financiar. Există unele opinii conform cărora aceste creaturi acvatice au capacitatea de a aduce noroc și prosperitate. Un acvariu plasat strategic în locuință este, de asemenea, considerat un aspect important în Feng Shui, iar peștii din el au capacitatea de a absorbi energia negativă din casă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: