Redactia.ro
Home » Știri » Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19! Cum se simte artistul

Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19! Cum se simte artistul

Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19! Cum se simte artistul

Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19! Cunoscutul cântăreț s-a autoizolat într-o vilă de lux din St.Barts alături de familia sa. 

Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19

Nimeni nu scapă de virusul care a schimbat viața întregii lumi, astfel că acesta a mai făcut o victimă în rândul artiștilor internaționali. Cântărețul Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19. Din primele informații se pare că starea de sănătate a acestuia este una bună, artistul neavând nevoie să fie internat la spital.

Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19! Imediat cum a fost confirmat cu Covis-19, Robbie Williams s-a izolat într-o vilă de lux din St. Barts. El se află împreună cu soţia sa Ayda Field, în vârstă de 41 de ani, şi cei patru copii Teddy (8 ani), Coco (2 ani), Charlton (6 ani) şi Beau (11 luni). Vila extravagantă unde sunt izolați dispune de o plajă și piscină proprie, scrie spynews.ro.

Chiar dacă Robbie Williams a fost respectat măsurile de protecție privind virusul Covid-19, se pare că nu a fost de ajuns. Luna trecută a fost surprins purtând mască într-o excursie cu barca, în St. Barts. Acesta a fost infectat cu Covid-19 înainte de a părăsi locația, astfel că familia Williams a trebuit să își prelungească vacanța.

Robbie Williams s-a mutat temporar în Elveția

Cântărețul, soția sa și cei patru copii ai lor au fost blocați în California, din cauza pandemiei. Lucrul acesta l-a afectat pe Robbie, în vârstă de 46 de ani, care acum mărturisește deschis că se teme de noul virus.

”Sunt un pic stresat de chestia asta și m-am întrebat dacă nu aș putea să mă duc undeva unde COVID-19 să nu mă găsească. Așa că mi-am zis că ar fi bine să merg să locuiesc undeva, în vârful Mont Blanc-ului timp de șase luni. Este chiar cald, e foarte frumos”, a explicat acesta.

Robbie Williams a fost diagnosticat cu COVID-19! În septembrie, Robbie Williams a dezvăluit că va locui în Elveția, pentru o perioadă nedeterminată de timp, în mijlocul pandemiei de coronavirus. În timpul unui interviu, muzicianul a explicat că a ales să locuiască temporar „pe un munte” în încercarea de a evita infectarea cu COVID-19, deoarece este „cam nevrotic”.

Totodată, el este afectat și de problemele provocate de pandemie domeniului cultural, în special cel muzical. Williams a declarat că dorește să vină cât mai repede zile mai bune, pentru a putea practica din nou meseria pe care o iubește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: