Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rochia accesibilă purtată de Kate Middleton. Poate fi achiziționată de oricine

Rochia accesibilă purtată de Kate Middleton. Poate fi achiziționată de oricine

GALERIE FOTO (2)kate-middleton

Ducesa de Cambridge a participat  recent la un meeting online, pe Zoom unde le-a vorbit celor de la Oak National Academy despre bunătate.

Kate Middleton are un stil atent construit de la care nu s-a abatut nici în întâlnirile online din timpul pandemiei. Aceasta surprinde constant publicul prin aparițile sale simple, elegante care îi conturează naturalețea.

Chiar dacă Kate a fost văzută doare de la umeri în sus nu a renunțat la coafura sa reprezentativă. Buclele lejere și simetrice au devenit nelipsite din aparțile ei.

Ducesa a vorbit în fața tinerilor de la Oak despre importanța sustinerii reciproce și bunătate. Rochia purtată în video conferință este din colecția actuală a unui lanț faimos, Marks & Spencer.

Care este prețul rochiei?

Aceasta a optat pentru un look simplu. Rochia de la Mark & Spencer poate fi comandată online la prețul de 69 de euro.

Rochie Kate Middleton
Rochie Kate Middleton

Imprimeul este unul simplu, floral. Materialul este unul vaporos ce coboară până în pământ, perfectă pentru vară. Rochia lui Kate are elastic în talie și mâneci ușor supradimensionate, însă același imprimeu poate fi găsit și în varianta de rochie simplă, dreaptă, cu mâneci scurte.

Rochia purtată de ducesă este versatilă. Poate fi purtată la plimbări lejere în parc, la restaurant și chiar la petreceri în grădină.

Ce le-a spus Ducesa tinerilor de la Oak

Ducesa  a avut un discurs caracteristic .  Le-a vorbit tinerilor cu pasiune și empatie despre bunătate și importanța susținerii reciproce, mai ales în timpul perioadei dificile de izolare.

In demersul de a-i ajuta pe ceilalți, este important să nu uităm să avem grijă și de noi –Kate Middleton

Ea i-a asigurat pe copii că sentimentele de frustrare din această perioada dificilă sunt normale și a vrut să afle ce înseamna bunatatea pentru ei.

Etichete: